Tensiune maxima intre Andy si Ovidiu! Cei doi frati au ajuns sa se certe la cutite din cauza mamei lor! Iata ce si-au reprosat acestia si ce pozitie a adoptat femeia, deranjata de atitudinea fiilor ei

Ovidiu a criticat-o vehement pe mama sa, incercand sa isi convinga fratele sa nu o ierte pentru faptul ca i-a parasit in copilarie.

In urma interventiei mamei lor, Ovidiu i-a reprosat fratelui sau ca tinde sa ii dea dreptate acesteia. Tanarul si-a exprimat aversiunea fata de aceasta si a incercat sa il determine pe Andy sa nu o ierte pe mama lor pentru faptul ca i-a parasit in copilarie.
"Eu nu inteleg de ce mai vorbesti cu mama, ne-a parasit si nu mai vreau sa stiu de ea! Ne-a facut si ne-a lasat! Nu ii mai lua apararea! Ce exemplu ne-a dat noua, ca mama, ca sotie! Mama a facut diferente intre copii, iar acum vrea sa o iertam! Nu avem o casa, nu avem o familie... Uita-te cum am ajuns!", a spus Ovidiu.

Pe de alta parte, Andy si-a exprimat dorinta de a-si ierta mama si de a da uitarii tot ceea ce a facut aceasta in trecut. Tanarul a incercat sa ii ia apararea mamei lor, cu riscul de a pierde increderea fratelui sau.
"Tu crezi doar ce spune tata, dar are si mama dreptatea ei!", a sustinut Andy.

Cearta iscata de cei doi fii ai sai, au starnit reactii dure ale mamei lor, care nu a rezistat in umbra si a intervenit din nou in emisiune, pentru a clarifica situatia.
"MI-am crescut copiii cu mari sacrificii! Nu merit sa ma faca de ras si sa ma jigneasca!", a spus femeia.
Iata ce afirmatii usturatoare a facut aceasta si cum au reactionat cei doi frati:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate