“Te vreau langa mine” si-a surprins telespectatorii cu decor si grafica noi! Emisiunea prezentata de Bianca Dragusanu a clasat ieri Kanal D pe locul doi in topul audientelor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 ian 2018, 15:33
Foto(5)

Luni, 8 ianuarie, show-ul matrimonial “Te vreau langa mine” a pozitionat Statia Kanal D pe locul secund in clasamentul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Intr-un decor nou-nout si cu o grafica fresh, in ton cu spiritul emisiunii, “Te vreau langa mine” a acumulat, in intervalul 13:00 – 15:00, in care este difuzat show-ul, 3,9% puncte de rating si 15,7% cota de piata, pe targetul National. In ceea ce priveste publicul de la orase, productia si-a pastrat pozitia a doua in clasamentul statiilor TV din Romania, inregistrand 2,0% puncte de rating si 9,5% cota de piata.


Audiente- Target NATIONAL

 
Audiente- Target ALL URBAN
 
Source: Kantar Media Romania                   
Date: 08.01.2018            
      
 

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”