“Te vreau langa mine” si-a surprins telespectatorii cu decor si grafica noi! Emisiunea prezentata de Bianca Dragusanu a clasat ieri Kanal D pe locul doi in topul audientelor!

Luni, 8 ianuarie, show-ul matrimonial “Te vreau langa mine” a pozitionat Statia Kanal D pe locul secund in clasamentul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Intr-un decor nou-nout si cu o grafica fresh, in ton cu spiritul emisiunii, “Te vreau langa mine” a acumulat, in intervalul 13:00 – 15:00, in care este difuzat show-ul, 3,9% puncte de rating si 15,7% cota de piata, pe targetul National. In ceea ce priveste publicul de la orase, productia si-a pastrat pozitia a doua in clasamentul statiilor TV din Romania, inregistrand 2,0% puncte de rating si 9,5% cota de piata.

Peste 700.000 de telespectatori au urmarit prima editie a noului sezon “Te vreau langa mine”, minutul de aur fiind atins la ora 14:39, cand emisia a adunat in fata televizoarelor aproape 1 milion de romani (993.000).

Nu ratati show-ul matrimonial “Te vreau langa mine”, prezentat de Bianca Dragusanu, de luni pana sambata, de la ora 13:00, la Kanal D!

Audiente - Target NATIONAL

 

Audiente - Target ALL URBAN
 

Source: Kantar Media Romania                   
Date: 08.01.2018            
      
 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate