Sari la conținut

Meniu de campion! Ce feluri de mancare au castigat concurentii din Echipa Faimosilor aseara?

Meniu de campion! Ce feluri de mancare au castigat concurentii din Echipa Faimosilor aseara?

Batalia de aseara de la “Exatlon” data intre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor s-a lasat cu infrangerea celor din urma, astfel ca cei zece concurenti vedeta au intrat in posesia premiului pentru care s-a dat batalia: mancare din belsug.

Dupa infrangerea din editia trecuta a Faimosilor, acestia s-au mobilizat si victoria lor a fost una categorica; dupa ce au dormit intr-o baraca si sub cerul liber, in saci de dormit, Echipa Faimosilor si-a luat revansa aseara si a castigat detasat fata de rivalii lor.

Bucuria s-a citit pe fetele celor zece vedete care formeaza Echipa Faimosilor, in momentul in care prezentatorul emisiunii “Exatlon” le-a prezentat meniul deloc sofisticat pe care l-au castigat.

“Nu este un restaurant de 5 stele, ati castigat 250 de pesos, asa ca aveti de ales intre trei felul de mancare: tacos, placinta cu carne de pui si mini snitele cu piure de cartofi. O salata si un suc”, le-a spus Cosmin Cernat castigatorilor.

In aceasta seara, la ora 20:00, batalia continua intre cele doua echipe, cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor, probele dure la care vor fi supusi acestia, adrenalina si tensiunea fiecarui duel fiind uriase.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net