Taygun Sungar (Ali din "Steaua sufletului"), peripetii alaturi de cei mai apropiati colegi din serial! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar alaturi de actorii care i-au devenit cei mai buni prieteni!

La doar 28 de ani, Taygun Sungur este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie, in Turcia.

Taygun Sungar s-a nascut in 1989 in Ankara. Si-a descoperit inca de mic pasiunea pentru actorie si a urmat studiile Facultatii de Teatru si Film din cadrul Universitatii Dokuz Eylul, din Izmir, pe care a absolvit-o cu succes in 2011.

Timp de cinci ani a jucat in cadrul Teatrului de Stat din Ankara, unde s-a remarcat prin talent si daruire, iar in 2016 a jucat pentru prima data intr-un serial de televiziune, "Babam ve Ailesi".

Anul trecut a fost cooptat in distributia serialului "Steaua sufletului", in care a avut onoarea sa joace alaturi de actori celebri precum Sukru Ozyıldız, Selin Sekerci, Selim Bayraktar si multi altii.

Tanarul Taygun Sungar a avut multe de invatat de la colegii sai mult mai experimentati si a legat cele mai frumoase prietenii. Desi presa turca a speculat ca intre el si frumoasa Sahra Sas, cea care interpreteaza rolul Ruveydei ar exista ceva mai mult decat simpla prietenie, cei doi actori au declarat mereu ca nu au o relatie de iubire dincolo de platourile de filmare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies