TAXA PE CAINI, o noua gaselnita a edililor din Timisoara VIDEO

Edilul Timisoarei urmeaza sa propuna Consiliului Local introducerea taxei pe caine in urmatoarea sedinta de plen de luna viitoare. Cu banii obtinuti, primarul vrea sa infiinteze adaposturi pentru cainii fara stapan.

Acest lucru i-a revoltat pe unii iubitori de animale, in special pe cei pensionari care sustin ca taxa este foarte mare.
Faceti cunostinta cu Aris, un Pudel argintiu cochet si jucaus. A castigat o multime de medalii, fiind preferatul juriului mai ales la concursurile de frumusete canina. Nu e de mirare ca stapanul lui isi doreste pui.

Primarul Timisoarei s-a gandit ca daca va impune o taxa pe caine, ii va constange indirect pe stapani sa-si sterilizeze animalele. Astfel, numarul cainilor abandonati pe strazi va fi in scadere. Din pacate, medicii veterinari spun ca oricat de buna ar fi ideea primarului, proiectul este aproape irealizabil. Nu exista o baza de date care sa centralizeze numarul cetatenilor care detin caini. O solutie mai viabila ar fi sterliziarea cainilor maidanezi. Numarul acestora este de aproximativ 8000 numai in Timisoara.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate