Tavi Clonda cu ochii in lacrimi: "Eu stiu cum e sa fii plecat!". Iata ce marturisiri emotionante a facut artistul despre experienta traita departe de tara, cu ani in urma

Acesta a retrait momentele dificile petrecute printre straini.

Mesajele primite de la fanii de pretutindeni ai emisiunii l-au emotionat pe Tavi, care si-a amintit cu nostalgie si tristete de perioada traita departe de tara si de toti cei dragi. Acesta a povestit cu ochii in lacrimi, despre anii petrecuti in America, unde a avut o experinta de neuitat insa a trebuit sa reziste cu greu departe familie, printre straini.

"Eu stiu cum e sa fii plecat, sunt convins ca multi din fata televizoarelor stiu ce inseamna! Chiar daca eu am plecat sa cant si am avut un contract in America, tara tuturor posibilitatilor si e foarte frumoasa tara si am petrecut Craciunul acolo si Revelionul, singurul an cand nu l-am petrecut in tara si am fost ciudat, chiar daca eram inconjurat de prieteni si cantam si castigam bani, ceva lipsea! Si am stat pe telefoane o gramada, cu familia, cu cei de acasa!", a spus Tavi.
Iata ce alte dezvaluiri inedite a facut cantaretul despre trecutul lui:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate