Tatăl Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni, mesaj pentru polițistul vinovat: "O să plătească"

,
Tatăl Raisei si  polițistul vinovat

Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul vinovat

[Sursa foto: stiriromania.ro]

Tatăl Raisei, fetița spulberată când traversa strada, mesaj pentru polițistul care era la volan


In articol:

Tatăl Raisei, fetița accidentată mortal în timp ce traversa strada împreună cu o prietenă, a vorbit într-un interviu despre drama prin care trece acum. Bărbatul a transmis și un mesa pentru polițistul care era la volan.

Tatal Raisei

Tatal Raisei

[Sursa foto: stiriromania.ro]

Citeste si: Cum a decurs conversația dintre polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni și dispecerii de la 112! „Ce să-i fac? E plină de sânge!”

Tatăl Raisei, mesaj pentru polițistul vinovat

Tatăl Raisei, a oferit un interviu în care a vorbit despre durerea pe care o simte în această perioadă, după ce și-a înmormântat fiica. La înmormântarea Raisei au participat zeci de persoane care i-au adus flori.

Familia este încă în stare de șoc și înmărmurită de durere. Tatăl minorei a transmis un mesaj pentru polițistul care se afla la volanul autoturismului.

Citeste si: Polițistul care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni este cercetat penal și se află în control judiciar pentru 60 de zile. Polițistul nu se afla în misiune când a produs accidentul

”A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței pentru Antena 3.

Despre anchetă, bărbatul a spus:  ”Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul.

Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”

Polițistul a fost plasat sub control judiciar

Polițistul în vârstă de 27 de ani care a omorât-o pe Raisa este cercetat pentru omor din culpă și a fost pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Ancheta este încă în desfășurare.

„La acest moment, din administrarea mijloacelor legale de probă, s-a reținut că avea în funcțiune semnalele luminoase, dar nu și pe cele acustice, că nu se afla în misiune, iar procurorii nu au reținut incidența niciunei cauze justificative sau de neimputabilitate”, a transmis Radu Călin.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Roland Stănescu, fostul fotbalist de la Petrolul, s-a sinucis. Acesta a mai avut o tentativă în urmă cu ceva timp

Rușii au luat la rând un alt oraș din Ucraina: bombardamente intense în Slovyansk/ Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Groapa de gunoi din Băicoi a luat foc. Oamenii au fost avertizați prin mesaj Ro-Alert

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies