Tatăl lui Jador, dezvăluiri neaşteptate: "Nu aduci pe oricine acasă..." Romeo Dumitrache a spus totul despre fiul său

,
jador
Tatăl lui Jador a spus totul!

Tatăl lui Jador a vorbit despre toate posnăile pe care artistul le-a făcut de-a lungul timpului. Însă, în ciuda boacănelor pe care le mai făcea a fost un copil exemplar care şi-a susţinut familia financiar de la o vârstă fragedă.


In articol:

Jador se află în cea mai inedită şi intensă experienţă din viaţa lui, Survivor România 2021. Tatăl său a povestit în

exclusivitate lucruri neştiute despre artist, despre adolescenţă, dar şi despre munca depusă de acesta ca să devină cunoscut. Jador nu a avut o copilărie uşoară.

Jador, a muncit din greu ca să devină cine este astăzi, tatăl lui a spus totul

De multe ori, artistul a declarat că provine dintr-o familie de oameni cinstiţi, oameni muncitori, care toată viaţa şi-au văzut de treaba lor. Jador nu provine dintr-o familie înstărită, astfel a trebuit să mucească de la o vârstă foarte fragedă ca să realizeze ce are astăzi. Este un artist consacrat care şi-a câştigat notorietatea prin multă muncă.

Romeo Dumitrache, tatăl artistului, a vorbit în exclusivitate la Teo Show despre parcursul fiului său şi cum este, de fapt, Jador cu adevărat.

"Încă din şcoala generală a fost un copil premiant, apoi când a mers mai departe în liceu, un copil plecat de la ţară, când a ajuns în oraşul nostru Bacău, a

fost apreciat, foarte apreciat pentru că învăţa şi îşi dădea toată silinţa.", a spus tatăl lui Jador.

Tatăl lui Jador
Tatăl lui Jador, lucruri neştiute despre artist!

Însă, miracolul nu a durat prea mult, dintr-un băiat premiant, a ajuns să chiulească de la şcoală.

"La liceu după primul semestru, după un copil cu excelenţă, a cam început să mai chiulească un picuţ de pe la ore. Ca toţi tinerii mai merg aşa cu băieţii mai mari şi băieţii mai mari îl mai duceau pe la fete, acolo unde îi place lui cel mai mult.", 

a declarat Romeo Dumitrache.

Ce boacăne a făcut Jador în copilărie

Jador a fost  considerat capul răutăţilor încă din copilărie, iar acest lucru s-a putut observa şi la Survivor România, el fiind cel care dă curs certurilor cu Războinicii. Tatăl Faimosului a povestit cum acesta a mers şi a spart geamurile vecinilor cu pietre şi a fost pedepsit crunt.

"O singură dată a dat şi nu a mai dat. A venit vecinul la noi şi atunci am luat atitudine să spunem aşa...A zis lasa-l un pic ca nu mai face de acum.",  a spus tatăl lui Jador.

Citeste si: Faimoşii şi Războinicii se vor lupta intr-un nou joc pentru RECOMPENSA în această seară la Survivor România? Iata in ce consta MIZA jocului!

"Îi plac fetele foarte mult"

Tatăl lui Jador a recunoscut că fiul lui are o pasiune înăscută pentru femei. Cum vede o femeie frumoasă acolo este şi el. "Se mai opreşte în dreptul lor."

Însă, artistul nu le aduce acasă pentru că în familia sa există nişte reguli bine stabilite şi care trebuiesc respectate, a declarat tatăl său.

"La noi este o regulă în familie şi o respectă, lucrul ăsta îl respectă. Nu aduci pe oricine acasă, aduci pe aceea pe care ai ales-o să fii cu ea în definitiv. În rest aşa cu plimbăreţ, nu...Încă spune că nu este vârsta. Eu i-am spus că este vârsta la care ar trebui să se orienteze, dar zice că mai are de copilărit", a mai spus tatăl lui Jador.

Citeste si: Simona Hapciuc a cedat! Ce s-a întâmplă între ea şi Jador pe teren? Mărturisiri incredibile

Jador, reacţie neaşteptată la adresa Războinicului care a jignit-o pe Simona Hapciuc

În ediţia de aseară din Survivor România, a avut loc o scenă incredibilă, Simona Hapciuc a fost jignită de unul dintre războinici, Jador a sărit imediat în apărarea faimoasei. Tatăl artistului a explicat de ce a reacţionat atât de dur.

"Nu ai voie să te superi pe fete în preajma lui...Asta este o educaţie primită de acasă, cu vorbă bună se vorbeşte cu persoanele feminine nu se vorbeşte vulgar", a mai precizat Romeo Dumitrache.

Jador
Jador, un băiat care a muncit

Citeste si: Simona Hapciuc a cedat! Ce s-a întâmplă între ea şi Jador pe teren? Mărturisiri incredibile

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum se votează la Survivor România 2021? Iată cum îți poți susține concurentul favorit

Sorin Cîmpeanu dă un termen de 10 zile: Jumătate dintre cadrele didactice vor fi vaccinate anti-Covid

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

REGULAMENT TELEVOTING „SURVIVOR ROMANIA” SEZON 2

Kanal D, pe primul loc in topul televiziunilor, in intreaga tara si la orase, cu “Puterea dragostei”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies