Tatăl lui Han dispare de acasă, iar familia sa intră în panică. Vizionează episodul al doilea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 22 mai 2024, 13:57

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 5 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 22 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă episodul 5 al serialului “Vinovați de iubire”?

Hikmet merge la Memduh și îi mulțumește pentru că l-a salvat și își cere scuze de la el pentru comportamentul lui Safiye.

Îi povestește că ea este bolnavă psihic și îl roagă să nu plece din apartament. Memduh merge și își aduce nepotul acasă.

Ege a fost exmatriculat din cauza că s-a bătut cu un coleg. Bunicul său încearcă să îl înscrie la școala unde studiază Neriman, dar i se spune că nu sunt locuri libere.

Memduh primește un telefon de la școală prin care este anunțat că l-au acceptat pe Ege cu o bursă completă.

Chiar dacă este căsătorit cu Inci, Han încă locuiește cu familia. Han îl sună pe Esat și îi cere să discute cu Esra să organizeze o excursie la munte.

Esra îl minte pe Memduh că trebuie să meargă cu Inci în alt oraș la o festivitate pentru a ridica un premiu pe care l-a câștigat Inci pentru emisiunea radio la care a lucrat.

Han îl invită și pe Esat și merg toți patru la munte.

Citește și: Actrița Farah Zeynep Abdullah, din serialul “Vinovați de iubire”, a început să muncească încă din perioada liceului

A doua zi dimineața, vacanța le este întreruptă de un telefon de la surorile lui Han care îl anunță că tatăl lor a plecat de acasă și nu îl găsesc.

Han este foarte îngrijorat și se întorc imediat acasă. Memduh aude că Hikmet a dispărut și merge să îl caute. Îl găsește în parc, dar Hikmet nu îl recunoaște.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Han se enervează foarte tare când Inci îi spune că vrea să se întoarcă la postul de radio unde a lucrat cu Uygar.

‌Tatăl lui Inci a aflat că ea s-a căsătorit în secret cu Han și merge la companie să discute cu el.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 5 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente

centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Citește și: Mesajul actriței Sila Turkoglu, din serialul “O dragoste”: “Mă bucur că poveștile de viață din serial i-au impresionat și pe telespectatorii din România”

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!