Tatăl Getei Sterp, prezent la nunta fiicei lui. Reacția de milioane a mamei Geta la petrecere: "I-am dat dedicație!"

,
Mama Geta, dedicatie pentru fostul sot

Tatal Getei Sterp, prezent la nunta fiicei sale

[Sursa foto: Instagram]

Desi mama Geta nu a vrut sa pastreze o relatie cu barbatul cu care a facut 4 copii si pe care i-a crescut cu sudoarea fruntii, el nu a fost niciodata ocolit de copii.

Geta Sterp și-a invitat tatăl la nunta în ciuda faptului că mama ei nu se înțelege cu el și nu a vrut să păstreze o relație de amiciție.

Fiica cea mica a mamei Geta a făcut un gest onorabil fata de cel care i-a dat viață și a vrut să fie prezent la cea mai importanta zi din viață ei. Primul pas l-a făcut Culita Sterp când l-a invitat la botezul fiului lui, Milan, iar mama Geta a fost puțin supărată dorindu-și atunci să nu participe la eveniment. Însă toate s-au sfârșit cu bine, iar cei doi chiar daca s-au evitat, au putut să își facă copiii fericiți.

Citeste si: Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui

Mama Geta despre nunta Getutei

Mama Geta, o adevarata aparitie la nunta fiicei sale

[Sursa foto: Captura Instagram]

Citeste si: Care este, de fapt, numele real al Getei Sterp? Puțină lume știe acest detaliu despre frumoasa brunetă!

Tatal Getei Sterp, invitat la nunta anului. Cum a reactionat mama Geta

Și de aceasta data, tatăl celor patru copii ai mamei Geta a fost prezent la nunta fetei lui mici, iar mama Geta nu s-a putut abține și a intrat într-un live vorbind despre prezenta bărbatului la nunta: "Tatăl miresei este prezent la o alta masa cu niste prieteni de-ai lui. I-am dat eu dedicație, știi că eu sunt pusa pe soții. Aici sunt cu o sora de-a mea, cu toți nuntașii mei. Fiecare are alegerea lui, a mai spus mama Geta.

Mama Geta a fost îmbrăcată într-o rochie extrem de eleganta, din dantela. Mama fraților Sterp a mai spus că niciodată nu a mai purtat o astfel de rochie pentru că ea nici macar nu a fost vreodată mireasa. Niciun bărbat nu a făcut acest gest pentru ea. 

Mama Geta nu isi poate ierta fostul sot

Citeste si: Geta Sterp, petrecere de nuntă ca la Hollywood! Tortul a făcut senzație, iar spectacolul de artificii a lăsat invitații fără grai. Cum s-au dezlănțuit mireasa și nașa pe muzica lui Culita Sterp

"Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță...Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei că nu aveam cu cine. N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata și acolo dormeam cu ei, a povestit recent femeia despre relatia cu fostul ei barbat.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

Oamenii lui Biden preiau controlul în Senat: A fost anunțată victoria candidatului democrat, Raphael Warnock, în Georgia

Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

Imagini nevăzute de la nunta Getei Sterp! Motivul pentru care Iancu și Culiță au ieșit pe stradă cu bâte în mână: „Așteptăm mirele”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies