TARA-N BUCATE: SABBAGH SI “REGELE MURATURILOR”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Pentru multi - banale si stinghere borcane pe rafturi de camara. Pentru batranii nostri - mereu pe masa, la loc de cinste, alaturi de vreo tuica fiarta.

Pentru batranii nostri- mereu pe masa, la loc de cinste, alaturi de vreo tuica fiarta; sa taie greata carnurilor grase, menite sa ajute a razbi in lupta cu iernile grele. Blamate sau adorate in egala masura, muraturile exista aproape de la inceputul omenirii iar in fiecare toamna isi intra in drepturi.

Unii le pun in otet, altii in saramura. Reteta clasica o stie insa de minune un teleormanean stabilit in Calarasi. Puiucu, c-asa-l stie lumea, pune sute de kilograme de muraturi anual. Il cunoastem astazi, la "Tara-n Bucate". Alaturi de un oaspete surpriza.

 

Citește și: Care a fost reacția Ilenei Sterp, după ce fratele său, Iancu, a fost acuzat că a fost agresiv cu un bărbat? "Este momentul să spunem lucrurilor pe nume!"

Citește si: „Drumurile noastre s-au separat” Theo Rose a anunțat despărțirea! Artista a dat vestea tristă, cu lacrimi în ochi

 


Cât costă o noapte de cazare în Craiova, pe perioada Târgului de Crăciun! Cum a reacționat o turistă când a aflat că prețul se exprimă în sute de euro

Târgul de Crăciun din Craiova, desemnat recent drept cel mai frumos din Europa, atrage un număr uriaș de vizitatori, iar acest lucru a dus la creșterea spectaculoasă a tarifelor de cazare.