TARA-N BUCATE: SABBAGH SI “REGELE MURATURILOR”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Pentru multi - banale si stinghere borcane pe rafturi de camara. Pentru batranii nostri - mereu pe masa, la loc de cinste, alaturi de vreo tuica fiarta.

Pentru batranii nostri- mereu pe masa, la loc de cinste, alaturi de vreo tuica fiarta; sa taie greata carnurilor grase, menite sa ajute a razbi in lupta cu iernile grele. Blamate sau adorate in egala masura, muraturile exista aproape de la inceputul omenirii iar in fiecare toamna isi intra in drepturi.

Unii le pun in otet, altii in saramura. Reteta clasica o stie insa de minune un teleormanean stabilit in Calarasi.
Puiucu, c-asa-l stie lumea, pune sute de kilograme de muraturi anual. Il cunoastem astazi, la "Tara-n Bucate". Alaturi de un oaspete surpriza.

 

Citește și: Nicușor Dan a explicat motivul pentru care a ales să meargă la mănăstire de Ziua Marinei, și să nu participe la ceremoniile de la Constanța! Intențiile au fost legate de comunitate

Citește si: Alertă de inundații în 29 de județe! Hidrologii au emis cod galben de viituri pentru următoarele ore. Care sunt zonele afectate?