TARA-N BUCATE: Nemtenii isi pun tainele pe masa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 12:15

Niciunde nu i-a stat romanului mai bine decat legat de pamantul sau si de obiceiurile strabune, pastrate cu limba de moarte.

Oieritul, sfanta indeletnicire stramoseasca, innobileaza si astazi pe cei care se caznesc cu mioarele in singuratatea muntelui, spre bucuria pantecelor semenilor de pe vale.

Dar adevarata implinire sufleteasca nu o simti decat gustand din casul si friptura de oaie chiar acolo, sus, pe creste. De asta se ingrijesc gospodarii din Neamt, care l-au purtat si pe George Mihai la stana, pentru a va aduce astazi la „Tara-n Bucate” povesti nepereche si preparate autentice, ciobanesti. Sa urmarim!##VIDEO138613##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce se schimbă de la 1 iulie 2025, pentru pensionari? Urmează să primească o sumă de bani generoasă

 

Taguri: