Tahir, in pericol de moarte! Planul lui Vedat atinge apogeul! Afla cum va reactiona tatal lui Mercan in confruntarea cu Tahir, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Nefes banuieste ca Vedat se afla in spatele intregii tragedii.

Cand a vazut ca Mercan a fost victima planului diabolic de razbunare al lui Vedat, Eysan s-a ingrozit decruzimea acestuia. Mercan se zbate intre viata si moarte la spital insa cand aude Vedat ca tanara inca traieste este decis sa-si duca planul pana la capat.

serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Vedat stie ca daca Mercan va trai, el va intra in inchisoare. Eysan trece prin momente de cumpana, atunci cand Vedat ii cere sa o ucida pe Mercan.

serialul "Lacrimi la Marea Neagra"
Tahir, desi a ales-o pe Nefes sa-i fie partenera de viata, si nu pe Mercan, tanara care era indragostita de el, este devastat de tragicul eveniment.
Cu totii ii aduc acuze lui Nefes pentru ceea ce a patit Mercan, niciunul dintre acestia nestiind ca Vedat se afla in spatele actiunii tinerei.
Nefes banuieste ca Vedat se afla in spatele intregii tragedii. 

Citeste si: Vedat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un barbat tandru si pasnic in viata reala! Iata cine este cea care i-a furat inima definitiv actorului Mehmet Ali Nuroglu, dupa divortul de celebra Selin Sekerci!

serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Tahir are o confruntare cu tatal lui Mercan in care tanarul devine victima. Tahir este lasat sa moara.

Citeste si: Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" imbina cu succes actoria si muzica! Iata detalii inedite din culisele vietii celebrei Oyku Gurman!

serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate