Szidonia Szasz


In articol:

Szidonia Szasz spune despre ea că este o persoană puternică, lucru pe care dorește să îl dovedească în cel mai nou sezon Survivor România, care va fi difuzat în curând la Kanal D. Szidonia Szasz va lupta alături de Războinici în competiție și va încerca să aducă puncte valoroase și care să ajute echipa să iasă învingătoare în fața celor 12 Faimoși. Szidonia Szasz are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme.

CV Szidonia Szasz. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021

Citeste si: Cine este Szidonia Szasz -Sindy de la Survivor Romania 2021. De ce a renuntat la sportul de performanta si cu ce se ocupa inainte de marea competitie de la Kanal D

Deși în trecut a practicat sportul de performanță, ulterior, Szidonia Szasz a ales să urmeze un alt drum din punct de vedere profesional. Tânăra de 26 de ani este de profesie tehnician maseur. Timp de trei ani a practicat atletismul, după care și-a îndreptat atenția către dansul modern, latino si street workout, iar ulterior a ales să practice un sport care necesită mai multă forță, mai exact kickboxing. De cinci ani practică kickboxing și este mândră de felul în care s-a dezvoltat datorită acestui sport, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Szidonia Szasz spune că agilitatea, grația și dorința de a reuși o vor ajuta foarte mult în competiția Survivor România. 

Date Biografice Szidonia Szasz 

Vârstă: 26 de ani

Înălțime: 1,65 metri

Greutate: 52 kilograme

Echipă: Războinicii

Szidonia Szasz are 26 de ani, este născută în Brașov și are o soră geamănă. De-a lungul timpului, tânăra care va face parte din echipa Războinicilor a practicat mai multe sporturi, iar fiecare activitate fizică și-a pus amprenta într-un mod pozitiv asupra ei. Szidonia Szasz este sigură pe ea și știe că va face față provocărilor de la Survivor România, sezonul 2.

"Am ales sa particip la <Survivor Romania> pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic. Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa", a declarat Szidonia Szasz.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Szidonia Szasz pe Instagram?

Szidonia Szasz are cont de instagram, iar pe rețeaua de socializare este urmărită de 1,316 persoane. Concurenta de la Survivor România este adepta unui stil de viață sănătos, lucru pe care îl promovează inclusiv prin postările pe care le face pe instagram. 

 

Fotografii cu Szidonia Szasz

Cookies