Sute de parinti si copii au participat la cursa familiilor "Bucharest 10K&Familiy Run"! Printre participanti s-au numarat si Simona Patruleasca, Christian Sabbagh si Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2018, 15:31
Foto(6)

Cu mic cu mare bucurestenii au participat la maratonul "Bucharest 10K&Familiy Run", in ciuda vremii ploioase!

Chiar daca vremea nu a fost tocmai prietenoasa, sute de parinti au participat la cursa familiilor pentru a le arata celor mici ca trebuie sa faca miscare pentru a fi sanatosi. Accesorizati cu pelerine de ploaie si plini de entuziasm, cu totii au luat startul in zona parcului Izvor din Bucuresti.


"In ziua de azi ducem o viata de asta sedentara, nu ne despartim de masina! Recomand tuturor, daca au cinci, zece minute o simpla plimbare in parc inseamana sport, miscare!", a spus Sabbagh.

Incredibil, unde am găsit-o pe Mariana de la Exatlon! Sportiva nu mai este menajeră! N-ai să crezi unde lucrează acum!

De la maratonul familiilor nu a lipsit nici Mariana Nenu, fosta razboinica de la Exatlon, care a alergat alaturi de fiica ei de suflet, Alexandra, pe care o si antreneaza, in cadrul probei "Cursa Familiilor", reusind sa castige primul loc alaturi de o alta familie (3,5km) la categoria "Cea mai rapida familie”. Inainte de start, dar si dupa, Mariana Nenu a fost asaltata in continuu de fani de toate varstele, care i-au urmarit cu sufletul la gura, evolutia in cadrul competitiei Exatlon si si-su dorit enorm sa primeasa autografe si sa se fotografieze alaturi de fosta razboinica.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies