Sute de oameni s-au imbulzit la castingul pentru emisiunea "Roata norocului"

Sute de oameni s-au aflat sambata, 19 ianuarie, la castingul pentru "Roata Norocului", organizat la AFI Palace Cotroceni.

Multi dintre participanti venisera cu o zi inainte, din provincie, pentru a nu pierde sansa de a intra in concursul televizat. Liviu Varciu, prezentatorul show-ului "Roata Norocului" de la Kanal D, si Ana-Maria Barnoschi, asistenta acestuia in emisiune, au facut realmente baie de multime, fie ca s-au aflat alaturi de participantii la casting sau de cei care si-au dorit sa castige premiile instant si sa isi intalneasca starurile preferate. Pe parcursul zilei nu de putine ori a fost nevoie de interventia bodyguarzilor pentru a asigura desfasurarea in bune conditii a evenimentelor.

Cele doua vedete Kanal D au oferit autografe, s-au fotografiat alaturi de fanii lor si au stat de vorba cu cei curiosi sa ii cunoasca mai bine. "Sunt bucuros ca oamenii au venit in numar coplesitor la casting! Am stat de vorba cu persoane din Buzau, Slobozia, Constanta, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Bacau ....a venit lume din toata tara aici, nu numai din Bucuresti. Pentru mine e un semn ca <>" a devenit deja un fenomen si ca publicul are incredere in noi", a spus Liviu Varciu.

Vedeta Kanal D a avut parte si de situatii mai putin obisnuite, atunci cand pe scena unde invartea Roata a venit o tanara care s-a prezentat astfel: "Sunt din Campulung Muscel si vecina cu Adelina". Liviu Varciu a ras si i-a rugat pe toti cei care sunt din Campulung Muscel sa ridice mana. Nu mica i-a fost mirararea sa numere o duzina de brate fluturate prin aer. "Vreau sa-mi demonstrati toti, cu buletinul, ca sunteti cu Adelina", a glumit acesta.

Asaltat cu intrebari, Liviu Varciu le-a oferit curiosilor detalii despre show-ul "Roata norocului" si despre premiile uriase puse in joc la concursul televizat, atat pentru concurenti, cat si pentru cazurile sociale prezentate in emisiune.

"Am dat deja astazi o multime de premii la Roata montata aici in mall, excursii la munte si vouchere de cumparaturi, dar abia asteptam sa oferim premiile uriase in emisiune: televizoarele, tabletele, frigiderele, masinile...De saptamana viitoare plecam prin tara, sa ducem premiile cazurilor sociale pentru care au participat o multime de vedete la <>. Pentru mine nimic nu se compara cu sentimentul ca ai adus bucuria in viata unor oameni batuti de soarta", a adaugat vedeta.

Castingul pentru emisiunea "Roata norocului" continua si astazi, duminica, 20 ianuarie, pana la ora 19.00, la AFI Palace Cotroceni, etajul 1, zona Cinema City.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate