Survivor Romania 2021. Zanni, in pericol de ELIMINARE? Faimosul a incalcat regulamentul:"O sa luam o decizie si ti-o vom comunica!" Ce a facut concurentul?

,
Survivor Romania 2021. Zanni, in pericol de eliminare
Zanni a incalcat regulamentul la Survivor Romania 2021

Consiliul de Nemonalizare fara precedent in care Zanni este tras la raspundere dupa ce a incalcat regulamentul. Despre ce este vorba si mai ales ce a facut Faimosul de a ajuns in aceasta situatie?


In articol:

Primul Consiliu de Nominalizare de la Survivor Romania 2021 vine cu un deznodamant socant in ce-l priveste pe Zanni in competitie.

Daniel Pavel face pentru prima data un anunt in cadrul acestui sezon de Survivor Romania 2021 despre masurile ce vor fi luate in ce-l privesc pe Faimos: "Zanni, pentru ca tocmai ai recunoscut ca ai incalcat regulamentul desi stiai ca nu se poate si nu e voie, o sa luam o decizie in zilele urmatoare si o sa ti-o comunicam!"

SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni a incalcat regulamentul competitiei. Ce a facut concurentul

 

Survivor Romania 2021. Zanni a recunoscut ca a incalcat regulamentul
Decizia in privinta lui Zanni la Survivor Romania 2021

Plecarea lui Morosanu pare ca i-a dezechilibrat psihic pe Faimosi si asta observa nu doar o parte din concurenti din echipa rosie, ci si Razboinicii. Cel care face prima observatie in acest sens este Albert Oprea: "Cu siguranta, plecarea lui Morosanu ii va afecta clar pe Faimosi. Cum a zis-o el, era un lider adevarat! Din tabara Faimosilor, cea care dezvaluie anarhia din mijlocul echipei este noua concurenta Irisha care spune clar ca :"Iubirea a murit, respectul a murit si a inceput strategia!Si Elena si Zanni, acolo s-a produs un boom,

sunt doi ghetari!"" Si daca tot veni vorba de strategie, Elena Marin are si ea teoria ei in ce o priveste sau in ce priveste decizia lui Zanni referitor la ea: "Daca voi juca cu Vera si se intampla sa pierd, atunci va avea un argument sa fiu pusa la zid si intr-adevar sa fiu taxata!"

Citeste si: Survivor Romania 2021. Eliminare in hohote de plans la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitie in Consiliul de Urgenta:"Sa ma ierti, frate!"

Survivor Romania 2021. Zanni a recunoscut in Consiliul de Nominalizare ca a incalcat regulamentul. Ce masuri se vor lua

Survivor Romania 2021. Zanni recunoaste ca a incalcat regulamentul
Zanni asteapta decizia finala in ce priveste incalcarea regulamentului la Survivor Romania 2021

Incepe primul joc de Imunitate al saptamani, iar spectacolul, adrenalina si lupta sunt la cote maxime. Faimosii si Razboincii isi doresc sa ramana la Survivor Romania 2021, iar acest joc decide daca vor fi sau nu nominalizati. Nervii isi spun cuvantul si apar tensiuni ireparabile intre Faimosi si Razboinici.

Starlin si Sorin incep sa se certe pe traseu, iar Sindy si Irisha au si ele primul conflict: "Daca te iau de cozile alea si te duc in padure..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Elena Marin și Zanni, un nou conflict puternic la Survivor România 2021: „Ai făcut brigadă cu cei care au furat și care fură, ca tine!” Și-au spus cuvinte grele!

ÎNGRIJORARE în Marea Britanie: Peste 10.000 de cazuri în 24 de ore, O PREMIERĂ din februarie

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Motivul pentru care Jador lipsește de la Survivor România 2021. Daniel Pavel, anunț de ultimă oră despre concurent: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

Care este miza jocului pentru recompensă din această seară? Surpriză de proporții pentru Faimoși și Războinici!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies