Survivor România 2010. Alin Sălăjean i-a lansat o provocare lui Musty: "Abia aștept să te confrunt"

,
Alin Sălăjean si Musty
Alin Sălăjean i-a lansat o provocare lui Musty

Duminica a fost o ediție incendiară la Survivor România 2021, Musty a fost eliminat. Războinicul a fost propus spre eliminare de Albert Oprea, care a ieșit favoritul publicului.


In articol:

După eliminare, Musty a intrat în direct prin videocall, în emisiunea Ștefeta Mixtă din platoul WOWbiz.ro, unde a vorbit despre relațiile dintre concurenți. Bineînțeles că acesta a vorbit și despre Alin Sălăjean.

Musty
Musty a făcut primele declarații după eliminare.

Citeste si: Survivor România 2021. Simona Hapciuc a ajuns de urgență la spital: "Am contractat virusul..."

Alin Sălăjean i-a lansat o provocare lui Musty

Alin Sălăjean i-a lansat o provocare fostului său coleg pe rețelele de socializare. Războinicul a promis că îi va demonta toate acuzațiile pe care i le-a adus, potrivit wowbiz.

Alin Sălăjean
Alin Sălăjean, declarații după ce a Musty a vorbit despre el.

„Aseară a părăsit competiția Survivor România 2021 un concurent din echipa Războinicilor, care în acest moment este invitat la Ștafeta Mixtă și îmi aduce tot felul de acuzații. Că tot vorbim de bărbăție, abia aștept să te confrunt din nou, ca să îți demontez toate aceste acuzații pe care mi le aduci în acest moment”,  a declarat Alin Sălăjean, la secțiunea de stories de pe Instagram.

În cadrul competiției Survivor România, Musty și Alin Sălăjean s-au certat de mai multe ori. În emisiunea Ștefeta Mixtă, fratele lui Kamara a spus că la începutul emisiunii se înțelegeau bine, însă tensiunile competiției și-au spus cuvântul, iar cei doi au ajuns să-și arunce vorbe grele. 

Citeste si: Reacția logodnicului Elenei Marin după ce Zanni i-a declarat război Faimoasei la Survivor România 2021. Ce mesaj a postat pe instagram?

„Din păcate, nu erau chiar alianțe, pentru că în momentul în care au ieșit o mare parte din a doua gașcă s-au stricat. Nu trebuia să se întâmple așa ceva. Eu de la început am încercat să aduc pe toată lumea în camp, din prima zi în care am ajuns ne-am unit toți, dar după un timp am văzut să vedem anumite detalii și să ne îndepărtăm.

Încă de dinainte să înceapă jocul am călătorit cu Alin, am fost lângă el mereu, de când am pornit de acasă. Am dormit cu el în primele zile, înainte să intrăm în joc, am petrecut cu el două zile, ne povesteam foarte multe chestii.

Cumva m-am legat de el ca prima persoană pe care o cunoșteam și când am ajuns în camp și în joc, el a fost prima persoană care a vrut să ajute în tot, am avut încredere în el și lucrurile s-au schimbat din mers și m-a dezamăgit.

Au fost niște principii pe care eu nu le susțineam și a fost o dezamăgire foarte mare, nu ură sau supărare”,  a spus Musty de la Survivor România, după eliminare.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Survivor Romania 2021. Primele declaratii ale lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Ce a dezvaluit despre Albert Oprea:"El se bloca, ramanea in ganduri...

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa s-a sucit, a recunoscut tot în fața procurorilor: 'Era înmărmurit'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Majda a luat fiecare Faimos in parte si l-a caracterizat! E uluitor ce a spus despre Elena Marin si Roxana Nemes:"Nu isi da seama..."

Ce mama tanara si frumoasa are Albert de la Razboinci! Ce a dezvaluit in exclusivitate concurentul de la Survivor Romania 2021 imediat dupa mesajul mamei lui

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies