Surpriză pentru Dan Negru! “Mă uit la tine și bat din picior” Cum a reacționat acesta la declarațiile unuia dintre concurenții din ediția din această seară a emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

,

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap concurenților din această ediție, cum se vor descurcă aceștia sub presiunea timpului.


In articol:

În această seară, de la 22:30, cinci concurenți intră în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pregătiți mai mult ca oricând să dea soluțiile la definițiile enunțate de Dan Negru. Cunoștințele de vocabular, atenția și spiritul de observație fac parte din ingredientele care le pot aduce acestora titlul de câștigător/câștigătoare a ediției.

  

Surpriză pentru Dan Negru! “Mă uit la tine și bat din picior”

Dan Negru a avut parte de o surpriză de proporții în platoul emisiunii, unul dintre concurenți stârnindu-i acestuia o reacție de milioane.

“Mă uit lung la tine și bat din picior. Să îți spun un lucru? Soția mea este din Ineu...Tu ai făcut liceul în Ineu?  Soacră mea a fost profesoară la liceul din Ineu. Fantastic! Să le zicem oamenilor că nu ne-am cunoscut până azi. Lumea asta ce mică este! Și țara, la fel de mică! ”, a afirmat entuziasmat Dan Negru, după ce concurentul s-a prezentat, pe scurt, în fața acestuia.

Care vor fi cuvintele ce le vor da bătăi de cap concurenților din această ediție, cum se vor descurcă aceștia sub presiunea timpului și cine va fi câștigătorul ediției de astăzi puteți afla urmărind „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în această seară, de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: EXCLUSIV! Pasiunea neștiută a lui Dan Negru: "Sunt expert în roșii! Îmi place să le copilesc, se udă într-un fel anume!"

Citeste si: Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Competiția pentru antrenarea minții a plasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din întreaga țară

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

EXCLUSIV! Pasiunea neștiută a lui Dan Negru: "Sunt expert în roșii! Îmi place să le copilesc, se udă într-un fel anume!"

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Competiția pentru antrenarea minții a plasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din întreaga țară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies