Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Competiția pentru antrenarea minții a plasat aseară Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din întreaga țară

,
“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost lider de audiența

Românii sunt prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România.


In articol:

Ediția de aseară a emisiunii s-a poziționat pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări, și pe poziția secundă, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost lider de audiența

Miercuri, 4 mai, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 4,6% rating și 15,4% cota de piață, pe tagetul Național.

Stația s-a clasat pe locul doi, la mică distanță de primul clasat, pe targetul All Urban, acumulând 3,8% rating și 13,2% cota de piață.

Ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost urmărită de o medie de 813.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:38, aproape un milion (984.000) de fani ai emisiunii erau cu ochii pe Kanal D.

Citeste si: Silvia Ionita, premiata de Dan Negru cu un tort, dupa ce a gasit solutiile definitiilor de la “Jocul cuvintelor”

Câștigătorul ediției de aseară “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost Răzvan, un tânăr inginer din Suceava, care și-a adjudecat suma de 5800 de lei, într-un meci al minții antrenant. Acesta l-a “detronat” pe Dan, unul dintre cei cinci concurenți, care ridicase jackpot-ul la 5400 de lei.             

Emisiunea care îți antrenează mintea, prezentată de Dan Negru, poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Emoții uriașe pentru celebrul Ibrahim Celikkol! Noul serial în care îndrăgitul actor joacă rolul principal, alături de superba Birce Akalay, va fi lansat pe 3 iunie pe platforma...

Colecționar de înfrângeri cu Real Madrid, Jurgen Klopp își explică neputința: 'Noi am avut nouă şuturi pe poartă, iar ei au avut doar unul'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Veste tristă din Istanbul! Un renumit actor a decis să pună capăt căsniciei sale, după doar doi ani de la căsătoria organizată în secret!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies