Surpriza la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt favoritii saptamanii!

,

Dupa multe momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.

Ei sunt cei care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in gala de maine. 


Pe de o parte, Andreea, Bianca si Andra au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Andreea a fost desemnata din nou favorita saptamnii si a devenit noul lider al casei fetelor!

Citeste si: Nelson Mondialul a aruncat bomba: Livian a intentionat sa o paraseasca pe Bianca pentru Ligi? "Ligia, tu ai spus ca il iubesti! De ce te-ai lasat de el daca il iubesti?" Exista sau nu un triunghi amoros?

Pe

de alta parte, Mocanu, Livian si Baxter au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor. In urma voturilor primite din partea publicului, Mocanu a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.
Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bia si Livian, impreuna in camera rosie! "Eu in tot timpul asta, am crezut ca ea..." Concurenta a recunoscut de ce a reactionat violent in timpul disputelor cu Bianca...

USR declară război mafiei lemnului: propune DNA-ul pădurilor, împădurirea României şi eliminarea furtului de lemne

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Cu ce averi se laudă actorii din serialul sud-coreean „Jocul Calamarului” de pe Netflix, cea mai populară producție a anului 2021

Eliminare in lacrimi la Bravo, si stil! Celebrities 2021. Victor Slav a facut anuntul la finalul Galei! Iata cine a parasit competitia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies