Surpriza de proportii pentru CRBL pe platourile "Imi place dansul"! Sotia si fiica artistului au venit in culisele show-ului!

Ce spune sotia lui CRBL despre cum jurizeaza partenerul ei de viata: „Da uneori note mai mari decat dau eu acasa, uitandu-ma la televizor!”CRBL, unul dintre cei patru jurati ai show-ului "Imi place dansul", a avut parte de o supriza de zile mari pe platoul de filmare. Fiica sa, Alessia, si Elena, sotia artistului, au venit in culisele show-ului, sa-l vada pe CRBL  chiar in mijlocul actiunii. Micuta  Alessia a fost foarte entuziasmata de rolul pe care il are celebrul ei tata, dorindu-si chiar sa i se alature la masa Juriului.

Sotia si fiica artistului au venit in culisele show-ului!

"Este un jurat bun. Este sincer!" a declarat fiica artistului, incantata de modul in care CRBL isi face datoria in emisiune.

Elena, sotia juratului, a fost mai exigenta cu rolul partenerului sau de viata, spunand ca exista discutii in contradictoriu acasa, legate de modul in care CRBL noteaza concurentii.

"I se potriveste manusa rolul de jurat, este sincer, corect; desi da uneori note mai mari decat dau eu de acasa, uitandu-ma la televizor! Probabil pentru incurajare. Sunt uneori de acord cu el, alteori nu. Este dificil sa jurizezi..." a subliniat aceasta.

Vizibil emotionat, CRBL s-a bucurat de momentele petrecute cu Elena si Alessia, le-a introdus in atmosfera realizarii show-ului si apoi si-a reluat rolul de jurat sub ochiul critic al sotiei si pe pasii de dans executati, in culise, de Alessia.

"Eu as putea sa o tin cu mine pe Alessia, la masa juriului. Ca o gluma, nu cred ca ar vrea sa sa-i jurizeze pe concurenti si sa asculte apoi parerea acestora despre modul in care a jurizat.... Dar cu mine langa ea, ar putea sa o faca! ", a spus amuzat CRBL.

Citeste si: Cine sunt cei 11 concurenti care au intrat in competitia televizata „Imi place dansul”, de la Kanal D?

Citeste si: CRBL, drumul spre celebritate! Iata ce marturisiri cutremuratoare a facut despre greutatile prin care a trecut pana sa devina o vedeta! "M-am culcat de foame!"

Nu pierdeti spectacolul dansului in fiecare sambata si duminica, de la ora 20:00. Show-ul „Imi place dansul”, prezentat de Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu, reprezinta o sansa unica pentru tineri talentati sa isi demonstreze veleitatile artistice si puterea de a cuceri un public si un juriu exigent.  

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate