Sabin a dansat din nou pe tocuri: a fost travestit, incercand sa o imite pe Beyonce! Ce au spus jurati despre prestatia lui

Sabin a avut o aparitie electrizanta in Gala "Imi place dansul".

Concurentul a prezentat un numar asteptat de multi: a dansat din nou pe tocuri si a fost travestit, incercand sa se apropie cat mai mult posibil de stilul de dans pe care Beyonce il practica la concertele ei.

Ceilalti concurenti au fost impresionati de prestatia lui, Sabin obtinand din partea lor o medie de 4.1 puncte. "Nu as fi putut sa fac ce ai facut tu", i-au spus multi dintre ei.

"Sabin, imi place foarte mult de tine. Nu incetezi sa ma surprinzi! Iti multumesc ca ai facut un moment de travestit, asa cum mi-am dorit. Iti sta foarte bine, te prinde acest personaj.

"As vrea sa ii corectez pe toti care spun ca isi asuma acest personaj. El nu isi asuma, el este acest personaj, asa cum il vedem, si ma bucur ca poti sa fii asa. Din punct de vedere coregrafic momentul nu a fost de nivelul Beyonce"", a spus Emil Rengle, care i-a oferit 4 puncte.

"Eu nu voiam sa imi arati mai multe pe partea asta. Cu siguranta si eu credeam ca o sa fie frumos un moment de travestit, dar mult mai imbracat. Eu cred ca nu te avantajeaza body-ul niciodata! Beyonce da din fund, ca are. Mie nu mi-a placut acest numar", a spus CRBL, care i-a dat nota 1.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate