Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Cine a câștigat confortul insulei și premiul delicios pus în joc

,
Final joc recompensă
Cine a castigat jocul pentru recompensă?

Final incredibil la jocul pentru recompensă de la Survivor România 2021. Ce echipă a câștigat confortul insulei, dar și miza delicioasă?


In articol:

Jocul pentru confortul insulei, dar și pentru recompensă a fost promițător. Faimoșii și Războinicii au pus toate armele în joc pentru a aduce victoria de astăzi. Miza jocului a fost pe măsura așteptărilor fiind o zi specială pentru concurenții de la Survivor România 2021 care au sărbători Paștele.

Ce echipă a câștigat miza dublă pusă în joc?

Concurenții de la Survivor România 2021 au avut parte de surprize de excepție la jocul de astăzi, fiind o zi de mare sărbătoare pentru toți creștinii, Faimoșii și Războinicii vor sărbători Paștele în stilul propriu. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că miza jocului de astăzi este dublă, concurenții se vor duela pentru confortul insulei, dar și pentru o recompensă incredibilă. Faimoșii și Războinicii vor avea ocazia să câștige un premiu extrem de delicios, șapte sortimente de desert pentru fiecare membru al echipei câștigătoare.

Final joc recompensă
Cine se va bucura de premiul pus in joc?

Jocul de astăzi a fost intens și plin de adrenalină, concurenții s-au luptat cot la cot pentru a câștiga premiile puse în joc. Ambele echipe au demonstrat că își doresc să aducă victoria, însă o singură echipă a adjudecat premiul pus în joc. 

Faimoșii și Războinicii au pus toate armele în joc, aceștea au reușit să aducă scorul la egalitate de patru ori consecutiv. 

Citeste si: Care este miza jocului pentru RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil

Duelul final s-a dat între cele mai noi concurente de la Survivor România 2021, Adelina și Andreea.

Fetele s-au aventurat pe cel mai intens traseu din Republica Dominicană, deși sunt de puțin timp în competiție au demostrat că sunt niște supraviețuitoare și nimic nu le stă în cale să aducă victoria echipelor lor.

Războinica a reușit să aducă victoria echipei albastre. Adelina a demonstrat că este mult mai dibace la proba de final, față de Andreea care a întâmpinat dificultăți la aruncarea de final.

Final joc recompensă
Razboinicii au castigat

Războinicii se vor bucura în continuare de confortul insulei, dar și de cele șapte sortimente de dulciuri pe care le vor primi pe insula lor.

De asemenea, echipa albastră va avea parte de un consiliu tensionat, deoarece un membru al echipei va părăsi în această seară competiția Survivor România 2021. Cei propuși spre eliminare sunt Albert și Maria. Cine va părăsi competiția din Republica Dominicană?

Citeste si: Albert rupe tăcerea după ce a fost propus din nou spre eliminare. Ce spune războinicul despre coechipierii săi: ”Ne certăm între noi...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Care este miza jocului pentru RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil

ULTIMĂ ORĂ Florin Cîțu a anunțat când vor avea loc Untold și Neversea

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Albert rupe tăcerea după ce a fost propus din nou spre eliminare. Ce spune războinicul despre coechipierii săi: ”Ne certăm între noi...”

Starlin de la Survivor România a ajuns în România! Primele declarații ale Războinicului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies