Care este miza jocului pentru RECOMPENSĂ la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil

,
Jocul pentru insula si recompensă
Jocul de astăzi are miza dubla

Faimoșii și Războinicii se vor duela într-un joc incredibil pentru insulă, dar totodată, și pentru recompensă. Miza jocului este incredibilă.


In articol:

Ultimul joc al săptămânii vine cu surprize pe măsură pentru Faimoși și Războinici. Miza jocului de astăzi este dublă, ambele echipe vor avea parte de momente extraordinare marca Survivor România 2021.

Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru miza dublă

Începe jocul pentru insulă la Survivor România, Faimoșii și Războinicii vor avea parte de o miză dublă. Concurenții vor juca și pentru recompensă în această seară, după cum a anunțat Daniel Pavel.

Jocul pentru insula si recompensă
Miza jocului este incredibila

 Faimoșii și Războinicii vor avea parte de surprize pe măsură cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că miza jocului de azi va fi compusă din două părți, insula, confortul insulei, iar sub cupolă se ascunde un premiu incredibil.

”Miza jocului de astăzi este conpusă din două părți, insula, confortul insulei și sub cupolă, Faimoșii și Războinicii vor afla ce se ascunde sub cupolă...Șapte feluri de dulciuri pentru fiecare membru al echipei care câștigă jocul de astăzi.”, a anunțat Daniel Pavel.

Jocul pentru insula si recompensă
Miza jocului de recompensă

Faimoșii și Războinicii vor avea ocazia să se dueleze pentru un premiu incredibil. Fiecare membru al echipei care va câștiga jocul de astăzi va primi șapte feluri de dulciuri, pe care le va putea savura în tabără.

Ambele echipe sunt nerăbdătoare să câștige miza dulce, dar și confortul insulei.

Citeste si: Albert rupe tăcerea după ce a fost propus din nou spre eliminare. Ce spune războinicul despre coechipierii săi: ”Ne certăm între noi...”

Cum arată traseul jocului de astăzi de la Survivor România 2021

Pentru a câștiga miza incredibilă, Faimoșii și Războinicii se vor duela pe un traseu exclusiv la sol, un traseu nou, plin de obstacole, specific Survivor România 2021.

Traseul este unul inedit, concurenții se vor lupta pentru a aduce victoria în cel mai promițător joc al săptămânii.

”Suntem la Survivor, nimic nu vine pe gratis, nimic nu vine de-a gata, pentru a câștiga miza dublă de astăzi, insula și pe insulă cele șapte sortimente de dulciuri pe care tocmia le-ați văzut, trebuie să intrați pe următorul traseu exclusiv la sol, deși în zona mediană aveți o intrare de scurtă durată într-un bazin.

Sunt niște obstacole la start peste care trebui să săriți, apoi este o structură supraetajată de lemn, la înâțimea cea mai mare este o poartă rabatabilă, treceți de ea în coborâre, către sol aveți o piesă hexagonală pe care trebuie să o îndepărtați, după care de pe o plasă săriți într-un bazin, ieșiți din bazin, vă așteaptă o succesiune de patru bariere rotative, după care o altă punte la înălțime pe care trebuie să o parcuregți...”,
a anunțat Danivel Pavel.

Citeste si: Situație dramatică în echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Albert ajunge la capătul răbdării după ce au pierdut jocul de imunitate: ”Ne certăm între noi, pleacă mereu cineva de la noi...”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Albert rupe tăcerea după ce a fost propus din nou spre eliminare. Ce spune războinicul despre coechipierii săi: ”Ne certăm între noi...”

Florin Cîțu face marele anunț: la Euro vor avea voie doar suporterii vaccinați

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Ce face Georgiana Elisei in ziua de Paste! Jador o sa fie furibund cand va vedea! Toate sperantele Faimosului de la Survivor Romania 2021 s-au ruinat

Starlin de la Survivor România a ajuns în România! Primele declarații ale Războinicului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies