Surpriza de proportii la Gala Premiilor Seoul International Drama 2017! Doi dintre cei mai talentati si carismatici actori din Turcia sunt nominalizati la marea gala din Coreea de Sud

Desi fac parte din breasla tinerilor actori, cei doi au reusit sa cucereasca publicul din Turcia si din strainatate cu talentul lor desavarsit si cu un sarm deosebit.

Anul trecut, Turcia a fost reprezentata de serialul "Dragoste infinita", care a obtinut Premiul Special al Juriului, iar la festivitatea de premiere au fost prezenti Hilal Saral, regizoarea serialului si Burak Ozcivit, care au ridicat cu mandrie premiul.

Se pare ca anul acesta au ajuns pe culmile succesului tot doi actori tineri, deja consacrati si apreciati de atat de publicul din Turcia cat si din strainatate. Este vorba despre Kivanc Tatlitug si Kerem Bursin, care sunt considerati doi dintre cei mai carismatici si sexy actori din Turcia.

Citeste si: KEREMCEM (ATES din Bahar: Viata furata"), PICTORIAL DE SENZATIE! Iata cat de sexy a pozat carismaticul actor si cantaret, intr-o renumita revista din Turcia! VEZI imagini incendiare!

Asfel ca cele doua seriale "Cesur ve Guzel", in care protagonist este Kivanc Tatlitug si "Bu Sehir Arkandan Gelecek", in care actor principal este Kerem Bursin vor reprezenta Turcia la cea de-a 12-a editie a Galei Premiilor Seoul International Drama.

In acest an s-au inscris 266 de productii din 55 de tari dintre care au ramas în finala 29 de productii si 27 de actori.
Serialul "Cesur ve Guzel" este nominalizat la trei sectiuni: "Serial Drama", "Cel mai bun actor": Kivanc Tatlitug, si "Cel mai bun regizor": Ali Bilgin. Iar serialul "Bu Sehir Arkandan Gelecek" este nominalizat la doua sectiuni: "Serial Drama" si "Cel mai bun actor": Kerem Bursin. Marii castigatori vor intra in posesia premiilor la festivitatea care va avea loc in 7 septembrie, in Coreea de Sud.
(sursa: seouldrama.org, viata cu aroma de cafea)

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate