Surpriză de proporții în casa Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a fost luat prin surprindere de concurenți. Ce cadou i-au făcut? Urmărește o ediție incendiară Duminică, 27 iunie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

,
Surpirză de proporții în casa Puterea Dragostei!
Cristina Mihaela a fost luat prin surprindere de concurenți. Ce cadou i-au făcut?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmărește o nouă ediție incendiară Puterea Dragostei duminică, 27 iunie, la Kanal D.


In articol:

Zi de mare sărbătoare în casa Puterea Dragostei. Cristina Mihaela s-a bucurat de o surpriză de proporții din partea concurenților, care au întâmpinat-o cu buchete de flori care mai de care mai spectaculoase. Frumoasa prezentatoare TV și-a serbat ziua de naștere alături de cea de-a doua ei familie, așa cum a precizat Cristina Mihaela, concurenții din casa dragostei au devenit a doua ei familie.

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a rămas fără cuvinte când i-a văzut pe concurenți că vin cu brațele pline de cadouri și flori, semn că țin foarte mult la ea, iar sentimentele sunt reciproce. Cristina Mihaela a primit un cadou cu totul special, sub un cearșaf roșu s-a ascuns un cadou de zile mari.

Surpirză de proporții în casa Puterea Dragostei!
Cadoul primit de Cristina Mihaela[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cei care i-au dăruit cadoul Cristinei Mihaela au fost Alexandra și Codruț, care au ridicat materialul roșu sub care se ascundea un portret uimitor cu prezentatoarea emisiunii.

Citeste si: Mariana arunca bomba! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!" Pe cine vrea sa cucereasca concurenta si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi, 24 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Dublă sărbătoare în casa Puterea Dragostei

Cristina Mihaela nu a fost singura care a avut parte de o surpriză uimitoare în Gala Puterea Dragostei, Alexandra a fost și ea sărbătorită cu mare fast de concurenții din casa dragostei.

De asemenea, blondina a fost întâmpinată cu flori și tort, iar colegii i-au cântat ”La multi ani”. Se pare că Alexandra și Codruț sunt în relații bune și și-au mai dat o șansă. Tânărul i-a pregătit de ziua ei un buchet imens de flori și o brățară. Cei doi s-au sărutat cu mare foc în fața tuturor.

Surpirză de proporții în casa Puterea Dragostei!
Surpriza pentru Alexandra

Împăcarea dintre Codruț și Alexandra nu a fost prea bine primită de Maria.

Tensiunile cresc între cele două fete, iar Alexandra își iese din minți.

Citeste si: Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...” Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei, vineri, 25 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, Kanal D

”Tu ai intrat forțat, de când ai intrat în casa asta, între mine și Codruț, nu te-am băgat eu.”,

i-a replicat Alexandra Mariei.

Maria îi spune lui Codruț că Alexandra își bate joc de el, deși este conștient nu vrea să accepte și vrea să continue să aibă o relație cu ea.

Surpirză de proporții în casa Puterea Dragostei!
Tensiuni intre Maria si Alexandra[Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmărește o ediție de excepție Puterea Dragostei și află cine va părăsi competiția în Gala de mâine și cine va câștiga premiul săptămânal și va conduce casa în săptămâna următoare.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...” Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei, vineri, 25 iunie, de la 11:00 și de...

Medicul Gilda Popescu atrage atenția: 'Virusul și-a schimbat cumva caracteristicile'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Mariana arunca bomba! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!" Pe cine vrea sa cucereasca concurenta si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi,...

Jador își vinde bolidul ca să-și cumpere unul nou, de 100.000 de euro! Ce mașină își dorește fostul concurent de la Survivor România 2021?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies