Scandal de proporții între concurenți. Andrei și Marinescu au sărit la bătaie! Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", duminică, 20 iunie, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,
Concurentii de la Puterea dragostei
Andrei și Marinescu au sărit la bătaie![Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc duminică, 20 iunie, la Kanal D.


In articol:

O nouă zi, o nouă ediție a emisiunii Puterea Dragostei. Ala cum ne-am obișnuit, și mâine tensiunea va pluti în casa dragostei. Vor izbucni noi conflicte între concurenți, iar aceștia nu vor rata ocazia să spună tot ce au pe suflet.

Concurenții de la Puterea dragostei
Concurenții de la Puterea dragostei, sezonul 3.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Comanici o saruta pe Nadia in vazul tuturor! Cum va reactiona tanara dar si ce iesire nervoasa va avea Radu, aflati SAMBATA, 19 iunie, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Puterea dragostei, duminică, 20 iunie

În Gala de mâine, concurenții vor continua să aibă o atitudine agresivă și se vor jigni reciproc. În casa Puterea dragostei, ziua de mâine va continua în același registru ca până acum, cu multe tensiuni si certuri. 

Mâine, telespectatorii vor avea parte de o gală incendiară, presărată cu multe momente tensionate. Din cauză că scandalurile dintre ei evoluează, concurenții au ajuns în punctul de a se lua la bătaie.

Andrei și Marinescu
Andrei și Marinescu de la Puterea dragostei.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Alexandra intervine prin video call si arunca bomba in emisiune! "Umbli dupa barbatii altora" Aflati ce detalii vor iesi la iveala despre Aya, vineri, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Enervat de atitudinea lui Marinescu, Andrei a cedat și a sărit la bătaie. Imediat între cei doi concurenți de la Puterea dragostei au intervenit colegii, dar și Aya care a încercat să aplaneze situația și să-l calmeze pe Andrei.

Marinescu: "Tu nu trebuie să-i dai ei dreptul să se joace. Înțelegi? Ei îi place, se vede foarte clar! Ăsta este scopul ei aici, de tine doar se folosește. Vă folosiți unul de altul."

Andrei: "Tu răspunzi când ești întrebat, dar când porți un dialog cu cineva, nu îl duci la capăt, îl duce Maria, pentru că nu te vede bărbat. Nu ești bărbat în ochii ei."

Conflictele zilnice i-a făcut pe concurenții de la Puterea dragostei să nu se mai poată stăpâni, astfel scenele de violență fizică și verbală sunt la ordinea zilei. 

Citeste si: Amenintari fara precedent in casa Puterea dragostei! Doua concurente ajung in pragul unei altercatii teribile! Aflati ce se va intampla, JOI, intr-o noua editie exploziva, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce telespectatorilor mai multe surprize în această ediție și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre concurenți.

Dacă vrei să vezi emisiunea Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând   https://www.kanald.ro/live.html.   

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au explicat groparii din Prahova dansul pe manele alături de scheletul unei femei moarte de 16 ani

Zuleyha, la un pas de a afla adevarul! Aflati ce se va intampla, in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00!

George Soros, profeție apocaliptică: din Ucraina pornește al treilea război mondial. Civilizația nu-i va supraviețui

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kinga, complimente pentru Sorin! „Arăți cam bine" Aflați cum se va comporta concurenta când le va duce cafeaua băieților și ce reacții va avea Radu, marți, într-o nouă...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies