Surpriză de proporții! Cine este cel de-al doilea Finalist Survivor România 2021

,
Al doilea Finalist Survivor Romania 2021
Cine este cel de-a doilea finalist Survivor Romania

Publicul a decis cine este cel de-al doilea Finalist al serii care i se alătură lui Andrei Dascălu în cursa spre titlul de ”Supraviețuitor”.


In articol:

Andrei Dascălu este primul concurent care s-a calificat în Marea Finală Survivor România 2021. Astfel, pentru Zanni și Marius Crăciun s-au deschis liniile de vot pentru ultima oară în această seară.

Publicul a decis cine este concurentul care i se alătură Războinicului în cursa spre marele premiu.

Publicul a decis cine este cel de-al doilea Finalist al serii la Survivor România

Adrenalina atinge cote maxime în ultima zi de competiție, concurenții au pus toate armele în joc pentru a-și asigura un loc în Marea Finală. Traseul de astăzi a fost intens și inedit, așa cum ne-am obișnuit în cele șase luni de competiție. Lupta finală s-a dat între Zanni, Marius și Andrei. Într-o serie de două jocuri, concurenții calificați în cel de-al doilea joc de imunitate au fost Zanni și Andrei, în timp ce Marius a intrat la votul publicului.

Al doilea Finalist Survivor Romania 2021
Marea Finala Survivor Romania

Ultimul duel a fost între Zanni și Andrei Dascălu, cei doi s-au luptat din răsputeri pentru a intra în posesia Colanului de imunitate care îl propulsează de câștigator direct în Marea Finală Survivor România.

Citeste si: VOT Survivor România 2021. La ce număr trebuie să trimită SMS telespectatorii care vor să-și voteze favoritul la Survivor România 2021?

Primul concurent care s-a clasat în Marea Finală este Andrei Dascălu, posesorul Colanului de imunitate. Războinicul a avut un parcurs uimitor în ultima săptămână de jocuri individuale, el fiind câștigătorul celor trei imunități puse în joc în ultima săptămână de Survivor România.

Andrei Dascălu s-a bucurat de două Consilii de Eliminare liniștite, iar acum este primul care s-a calificat în Marea Finală.

Al doilea Finalist Survivor Romania 2021
Marius Craciun in ultimul consiliu

Soarta lui Zanni și a lui Marius se află în mâinile publicului care va decide care dintre ei se avânta în lupta pentru premiul cel mare în valoare de 250.000 de lei. 

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat cine este concurentul care se califică alături de Andrei Dascălu în Marea Finală.

Cel de-al doilea finalist al serii, în urma voturilor publicului, este Zanni.

Zanni este cel de-al doilea Finalist al serii

Zanni este cel care i se alătură lui Andrei Dascălu în lupta pentru titlul de ”Supraviețuitor”, dar și pentru premiul cel mare în valoare de 250.000 de lei. Publicul a decis că el merită cel de-al doilea loc în Marea Finală. Cursa este tot mai intensă, iar adrenalina se resimte. Marius Cărciun este cel care părăsește competiția Survivor înainte de a se anunța marele câștigator.

Al doilea Finalist Survivor Romania 2021
Zanni in ultimul consiliu

Citeste si: Momente de excepție! Cine este concurentul care s-a calificat direct în Marea Finală Survivor România

 

Citește-ne pe
Citește și:

VOT Survivor România 2021. La ce număr trebuie să trimită SMS telespectatorii care vor să-și voteze favoritul la Survivor România 2021?

După o serie de bâlbe ale prefectului Capitalei, CMBSU vine cu precizări în privința obligativității purtării măștii de protecție în Capitală

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Momente de excepție! Cine este concurentul care s-a calificat direct în Marea Finală Survivor România

De ce Jador a lipsit de la Marea Finală Survivor România. Motivul este incredibil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies