SURPRIZA DE PROPORTII! Ce a gasit intr-un seif vechi un barbat care colectiona fier vechi

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 11:05

Un colectionar de fier vechi a incremenit cand a deschis un seif vechi cumparat pe mai nimic de la o familie din Huston.

Un barbat din Statele Unite care doreste sa ramana anonim a dat lovitura! De meserie colectionar de fier vechi, acesta achizitionase de la o familie un seif pe care se pregatea sa il bage in cuptor pentru a refolosi metalul. Curiozitatea l-a impins, insa, sa deschida seiful inainte. Cutia de valori avea un cifru, iar colectionarul nu l-a putut descifra, asa ca s-a gandit sa ceara ajutorul unui specialist.

Singura modalitate de a-l deschide era sa i se dea gauri cu bor masina.

Zis si facut! Dupa mai multe ore de munca, seiful a putut fi deschis spre surprinderea tuturor celor prezenti. In interiorul lui s-au gasit monede de aur in valoare de 2.5 milioane de dolari.

Incredibil, dar adevarat! Si cand te gandesti ca fostii proprietari au vandut seiful la fier vechi. Colectionarul a contactat politia care desfasoara in prezent o ancheta. Cel mai probabil, monedele de aur vor reveni familiei care a vandut seiful.
Potrivit martorilor, mostenitorii l-ar fi rugat pe colectionarul de fier vechi sa inapoieze familiei orice bun sau obiect ar fi gasit in seif in cazul in care ar reusit sa-l deschida.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: