Supa cu galuste pufoase

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 11 oct 2020, 01:05

Cost estimativ: 15 lei pentru 6 persoane

 

Ingrediente

500 g tacamuri de pasare

O radacina mica de telina

O radacina de pastarnac

Un morcov

O ceapa

O foaie de dafin

O legatura de patrunjel

 

Pentru galuste:

2 oua

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

7

linguri de gris

O lingura de ulei

Sare

 

Mod de preparare

Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute pana cand se ridica spuma in oala, apoi se aduna spuma si se adauga legumele tocate mari, dafinul si coditele de patrunjel.

Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse.

Se freaca ouale cu uleiul si cu sarea, apoi se adauga grisul in ploaie, pana ajunge la consistenta unei smantani groase.

Cu o lingura incalzita in supa, luam din compozitie si adaugam galustele in supa.

Acoperim oala si fierbem maxim 10 minute, la foc mic, apoi oprim focul.

Inainte de servire, se toaca pratrunjel proaspat.