Suntem alături de Turcia!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 07 feb 2023, 10:40

Toate gândurile noastre merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Rămâneți puternici!

 

Un cumplit cutremur s-a produs în dimineața zilei de 6 februarie în Turcia. Imagini cumplite din Nurdağı/ Provincia Gaziantep.

Citește și: Cutremur Turcia, azi 6 februarie 2023: Peste 1300 de morți și peste 10.000 de răniți: Două seisme de peste 7 grade au avut loc în mai puțin de 12 ore. Zece români, afectați. UPDATE

Seismul din sudul Turciei a avut o magnitudine evaluată de USGS la 7,8.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Primele vești despre celebra Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! „Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni” Iată care a fost motivul tăcerii sale din ultima perioadă! O renumită jurnalistă din Turcia a reușit să afle ce anume i s-a întâmplat de fapt!

Guvernul României a decis, luni, trimiterea în Turcia a unei echipe RO-USAR, personal specializat în intervenţii de salvare-căutare din cadrul IGSU.

"Urmare a activării Mecanismului European de Protecţie Civilă, Guvernul României a

decis trimiterea unei echipe RO-USAR, personal specializat de intervenţie în astfel de situaţii din cadrul IGSU, în Turcia, ţara puternic afectată de cutremurul de noaptea trecută. Sprijinul oferit de statul român a fost acceptat de autorităţile turce, precizând, totodată, că echipele de salvatori ale IGSU, împreună cu echipa medicală SMURD Bucureşti (parte integrantă a INSARAG), alături de personalul Forţelor Aeriene Române din cadrul MAPN, sunt deja pregătite pentru desfăşurarea acestei misiuni de sprijin
",
se arată într-un comunicat al executivului român.

 

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”