„Sunt convinsă că o să mă fac bine”. Abia întoarsă din Irlanda, de la cântări, Georgiana Lobonț se confruntă cu unele probleme de sănătate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mar 2023, 18:19

Weekend-ul care a trecut a găsit-o pe Georgiana Lobonț, în Irlanda, acolo unde a cântat pentru românii din afară

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț a ales destinația, a făcut bagajele și s-a pregătit pentru vacanță, dar, din nefericire, nu va pleca doar cu soțul ei, ci și cu o răceală zdravănă, cel mai probabil, căpătată în Irlanda, unde a mers să cânte.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au plecat în vacanță, dar, deși cheful de distracție și de relaxare este mare și neplăcerile care au apărut în viața artistei sunt la fel de mari.

Georgiana Lobonț a răcit chiar înainte să plece în vacanță

Weekend-ul care a trecut a găsit-o pe Georgiana Lobonț, în Irlanda, acolo unde a cântat pentru românii din afară.

Deoarece diferența de temperatură a fost destul de mare, aceasta a răcit destul de tare, chiar cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță.

Cu toate acestea, artista nu vrea să lase problemele de sănătate să îi strice vacanța, dar nici ușor nu va fi, deoarece a răcit destul de tare, iar acest lucru nu îi va permite să se distreze la maximum, așa cum plănuise.

Cu doar câteva ore înainte de a pleca, Georgiana le-a spus fanilor ce se întâmplă cu starea ei de sănătate, adăugând că apelează la medicamente și la uleiuri esențiale, dar și la gândirea pozitivă, care o ajută întotdeauna.

Citește și: Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre relația cu soțul ei: „Am vrut să se șteargă cu buretele”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Ne pregătim, facem bagajele, pentru că mâine plecăm în vacanță. Eu sunt răcită, bocnă de răcită. Nu știu ce, Doamne, am făcut. Când am aterizat aici, în București, probabil, nu știu... de la aerul din Irlanda, habar nu am, dar sunt foarte răcită și am băgat direct cu antibiotice, cu medicamente, dau și cu uleiuri, cu de toate, ca să mă fac bine.

Sunt convinsă că o să mă fac bine, că, întotdeauna, sunt bine când trebuie să fac câte ceva.

Nu mă sperie pe mine nici măcar o răceală. Nimic nu mă sperie pe mine, sunt mereu o optimistă și asta vă încurajez să faceți și voi. Dacă gândiți pozitiv, totul e de bine!”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pe contul ei de Instagram.

Georgiana Lobonț și-a încurajat fanii să muncească mult

În timpul concertului din Irlanda, artista a postat o fotografie, în care apare cântând și ținând în mână mai multe bancnote de 50 de euro.

Aceasta a postat un mesaj în dreptul fotografiei, prin care i-a încurajat pe oameni să muncească.

Citește și: Schimbarea majoră pe care Georgiana Lobonț o va face în viața ei, în curând: „Cu siguranță, nu am fost pregătită până acum”. Artista știe foarte bine ce vrea să facă

Artista a recunoscut că face bani mulți din cântări, dar, până a ajuns în acest punct, a trebuit să muncească mult, să demonstreze ce poate și să își câștige faima de care de bucură, din plin, în prezent.