Suma fabuloasă pe care ar fi cerut-o Iancu Sterp pentru o bătaie de 9 minute în galele RXF

Author: Diana Tilă

 Fratele lui Culiță Sterp a cerut o sumă fabuloasă pentru un meci în galele RXF. Care a fost reacția organizatorilor?

Iancu Sterp a pășit de două ori cu dreptul în cușca MMA! Fratele lui Culiță i-a învins pe Ricardo Filip și Ovidiu Neveu. Însă, pentru a continua în galele RXF, fostul concurent de la Puterea dragostei ar fi cerut o sumă fabuloasă pentru un al treilea meci, iar organizatorii au refuzat, potrivit cancan.ro. 

Citește și: Iancu Sterp, mesaj tranșant după accidetul lui Culiță Sterp. Fratele artistului a răbufnit: ”V-ați trezit toți acum să-l judecați”

Suma fabuloasă pe care ar fi cerut-o Iancu Sterp pentru o bătaie de 9 minute în galele RXF

Iancu Sterp ar fi cerut 30.000 de euro pentru a se lupta din nou, doar că a fost refuzat.  Nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp să merite atât?”, a fost reacția din partea organizatorilor. 

Iancu Sterp l-a făcut KO pe Ricardo Filip, dar și pe Ovidiu Neveu.

După ce a învins în a doua sa dispută în cușca MMA, Iancu a transmis un mesaj.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citește și: Iancu Sterp, singurul membru al familiei care i-a transmis un mesaj fratelui său, Culiță, după ce a fost reținut de polițiști: "Campionii nu mor niciodată"

Soțul Getuței Sterp, mai ceva ca Fizz! Cum și-a făcut apariția Sebastian Crăciunescu la brațul celebrei sale soții a doua zi de Crăciun

“Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni”, au fost cuvintele rostite de  fratele lui Culiță, a declarat Iancu Sterp.

De asemenea, Iancu a promis că va da curs oricărei invitații la luptă, indiferent de adversarul său:  ”o să accept orice provocare până mor!”  

Potrivit sursei citate, recompensa care li se acordă celor care au curajul să intre în ring este între 3.000 și 5.000 de euro.  

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies