Suma fabuloasă câștigată de Bianca de când a intrat în casa "Puterea dragostei"

Pe Comanici Bianca de la "Puterea dragostei" nu ai cum sa nu o îndrăgești.

Tânăra, în vârstă de 21 de ani, este una dintre concurentele vechi din casa iubirii, care a rezistat în competiție, susținută e fanii săi, mai ales prin prisma felului să sincer de a fi, ambiției și purității caracteristice vârstei fragede.

Citeste si: Bianca, schimbare RADICALA de look. Uite ce si-a facut la nas!

Iniferent de ce ar spune mulți, Bianca are un suflet bun și a dovedit acest lucru în nenumarte situații.

Citeste si: Plusica, momentul adevarului! S-a culcat sau nu cu Alin? Detaliul care a iesit la iveala

Deși nu a reușit până acum să își găsească un partener potrivit pentru ea în casa "Puterea dragostei", Bianca nu renunță și speră că într-o bună zi va intra in competiție cineva care să-i pice și ei cu tronc.

Citeste si: Foto Ce motor șmecher și-a luat None de la "Puterea dragostei"! O adevărată bijuterie pe două roți

Gurile rele spun despre Bianca Comanici ca ar sta în casa iubirii doar pentru bani. Tânăra a câștigat de multe ori premiul săptămânal de 1.500 de euro, iar acest lucru i-a facut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva scopul Biancăi în show-ul martrimonial este de a aduna câți mai mulți bani și nu e de s-și găsi sufletul pereche. Din toate edidițiile difuzate pe Kanal D până în prezent, Bianca a reușit să pună mâna, datorita voturilor publicului, pe mai mult de jumatate dintre premiile săptămânale de 1.500 de euro, ceea ce înseamnă că a adunat o sumă frumușică de bani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate