SULTANUL SULEYMAN se intoarce in ACEASTA SEARA la Kanal D!

SULTANUL SULEYMAN se intoarce in ACEASTA SEARA la Kanal D!

Fanii serialului turcesc "Suleyman Magnificul" sunt din nou pe jar, sultanul se intoarce in aceasta seara la Kanal D.

 Al treilea sezon, va readuce personajele puternice, intrigile pasionale si luptele pentru suprematie, costumele si decorurile impresionante care au facut din aceasta productie un adevarat fenomen de televiziune.

Isteria Suleyman Magnificul a inceput odata cu difuzarea primelor doua sezoane, cand mai mult de 15 milioane de romani au stat cu ochii pe serialul turcesc.

Dintr-un total de 63 de episoade difuzate, productia s-a clasat pe primul loc in topul audientelor din Romania de 44 de ori, in intervalul orar 20.00 - 22.15, reprezentand un procent de 70% din total.

De fiecare data, magnificul sultan a adus postrul Kanal D pe primul loc , in topul preferintelor dumneavostra. In acest sezon, intreaga poveste se imbogateste cu personaje noi si va va suprinde cu rasturnari dramatice de situatie. Mihrimah, fiica lui Suleyman si a lui Hurrem, a crescut intre timp si este atuul cel mai important al lui Hurrem in lupta pentru afirmarea fiilor ei. 

Prieteniile se transforma in lupte surde pe viata si pe moarte, intrigile din harem se tes periculos de-a lungul episoadelor, astfel incat istoria Imperiului se scrie cu sange.

In plus, in acest sezon, Suleyman Magnificul va fi fatza in fatza cu un domnitor roman. Ce personaj din istoria Romaniei va ajunge in fata sultanului in genunchi, sarutand intai scaunul, dupa care mana acestuia, veti afla urmarind cel de-al treilea sezon al serialului "SuleymanMagnificul - sub domnia iubirii".

Asadar, nu ratati, in fiecare marti, de la ora 20.00, la Kanal D, "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", cel mai vizionat serial al momentului, cu un nou sezon presarat cu suspiciuni, tradari si lupte pentru putere.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate