Sukru Ozyildiz, protagonistul serialului „Steaua sufletului”, impatimit al sporturilor de contact!

Carismaticul Sukru Ozyildiz, indragitul actor turc care da viata personajului principal masculin Seyit, in noul serial „Steaua sufletului”, care va avea premiera maine, de la ora 20:00, la Kanal D, este un impatimit al sporturilor de contact.

Sarmantul Sukru Ozyildiz, in varsta de 28 de ani, a debutat in lumea sportului inca din perioada adolescentei. Incurajat de tatal sau sa practice sport de performanta, Sukru a ajuns sa activeze ca luptator de Muay Thai (box thailandez - stil de lupta derivat din artele martiale thailandeze, care implica doar pumnii, picioarele, coatele si genunchii – n.r.) si Jiu-Jitsu Brazilian (sport care se bazeaza pe lupta la sol – n.r.), activitati care l-au „trimis” in Portugalia unde a participat la numeroase competitii oficiale de gen.


Incepand de maine, 6 decembrie, de la ora 20:00, in fiecare saptamana, de miercuri pana vineri, Sukru Ozyildiz isi da reintalnire cu telespectatorii romani in noua productie „Steaua sufletului”, unde interpreteaza rolul principal masculin.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate