Subiecte și barem simulare matematică BAC 2022. Cum arată exercițiile pe care le-au avut de rezolvat elevii la simularea examenului de Bacalaureat 2022

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 mar 2022, 15:20
Subiecte simulare matematică BAC 2022 Foto(4)

Simularea examenului de Bacalaureat 2022 continuă cu proba la matematică. Iată ce subiecte au avut de rezolvat la simularea de BAC 2022 elevii de liceu.

Emoțiile

continuă și astăzi pentru elevii de clasa a XII-a care susțin simularea de BAC 2022, proba la matematică. Astăzi este programată proba obligatorie a profilului, astfel că elevii de la real primesc subiecte la matematică, în timp ce elevii de la uman au de rezolvat cerințe la istorie. Iată subiectele pe care le-au primit elevii la matematică la simularea de BAC 2022.

UPDATE ORA 15:00: EDU.RO a publicat baremul de corectare la matematică. Așa se rezolvau corect subiectele de la simularea de BAC 2022, proba la matematică

 

 

 

 

Subiecte simulare matematică BAC 2022. Cum arată exercițiile

Simularea examenului de Bacalareat 2022 continuă pe 29 martie cu proba la matematică, pentru elevii care urmează un liceu cu profil real.

La fel ca în fiecare an, elevii de clasa a XII-a primesc la matematică subiectele diferite ca nivel de dificultate, în funcție de profilul liceului urmat.

Citeste si: Barem simulare Limba Română Bacalaureat 2022. Cum se rezolvă subiectele de la simulare Română BAC 2022 pentru nota maximă. Grila de corectare EDU.RO

Mai exact, subiectele la simularea de BAC 2022, proba la matematică, vor fi diferite pentru elevii de la matematică-informatică, științele naturii, pedagogic și tehnologic.

Acest lucru este impus de programa școlară, având în vedere că materia studiată la clasă diferă de la un profil la altul.

Pe 29 martie, elevii de clasa a XII-a susțin proba obligatorie a profilului. Mai exact, viitorii absolvenți de liceu pot primi fie subiecte la matematică, fie la istorie, diferența făcându-se în funcție de profilul liceului pe care au ales să îl urmeze în cei 4 ani. 

Subiectele la matematică de la simularea de BAC 2022 vor fi afișate atât pe EDU.RO, cât și pe site-ul Kanal D, imediat după ce vor fi publicate. La fel se va întâmpla și cu baremul de corectare la matematică, pentru simularea de BAC 2022.

Subiectele la simularea de BAC 2022, proba la matematică, sunt gândite de profesori astfel încât să aibă un nivel de dificultate adaptat programei școlare menționate de Ministerul Educației. Astfel, toate cerințele din subiectele de la simularea de BAC 2022, proba la matematică vor corespunde cu programa. De menționat este că programa școlară de BAC 2022 este aceeași de anul trecut.

Subiecte simulare matematică BAC 2022, profil mate-info

 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Subiecte simulare matematică BAC 2022, specializarea științe ale naturii

 

Subiecte simulare matematică BAC 2022, profil pedagogic

 

Subiecte simulare matematică BAC 2022, profil tehnologic

 

Simulare BAC 2022, proba la matematică. Cât timp au elevii la dispoziție pentru a rezolva subiectele?

Subiectele la matematică pe care elevii de clasa a XII-a le vor primi la simularea examenului de Bacalaureat 2022 sunt concepute astfel încât să poată fi rezolvate într-un interval de 3 ore. Acesta este timpul maxim pe care elevii îl au la dispoziție pentru a rezolva cerințele, indiferent de materie. Timpul se calculează din momentul în care fiecare elev intră în posesia foii cu subiecte.

Citeste si: BAREM SIMULARE ROMÂNĂ BAC 2022. A picat Poezia! Edu.ro publică grila de corectare a subiectelor la Limba si Literatura Română, la simulare Bacalaureat 2022

Pentru simularea de BAC 2022, proba la matematică, accesul elevilor în sala de examen se face până la ora 08:30, elevii fiind obligați să aibă asupra lor documentul de identitate. Examenul începe la ora 09:00 și durează 3 ore.

În timpul simulării de BAC 2022, elevii nu au voie să aibă asupra lor materiale ajutătoare, manuale, însemnări, iar cei care susțin proba la matematică trebuie să știe că nu au voie să folosească niciun instrument de calcul. Lucrările la matematică, la simularea de BAC 2022, se redactează doar cu stilou sau pix de culoare albastră, iar desenele sau schemele pot fi făcute cu creionul negru.

Elevii care vor fi tentați să copieze trebuie să știe că riscă să fie eliminați din sala de examen.

Ce se întâmplă cu notele pe care elevii le vor obține la matematică la simularea examenului de Bacalaureat 2022?

Fiind vorba doar despre simulări ale examenului de BAC 2022, notele obținute de elevi la cele trei probe nu vor fi trecute în catalog și nu pot fi contestate. În cazul în care un elev își dorește ca nota obținută să fie consemnată în catalog, atunci poate solicita, printr-o cerere, ca profesorul să treacă nota în catalog.

Notele primite de elevi la simularea de BAC 2022, proba la matematică, dar și la celelalte materii de examen vor fi analizate împreună cu profesorul de la clasă și se vor căuta soluții, astfel încât elevii de clasa a XII-a să își îmbunătățească performanțele școlare și să obțină note cât mai mari la examenul de Bacalaureat 2022.

Simulările examenului de Bacalaureat 2022 sunt organizate pentru a-i ajuta pe elevi să se obișnuiească cu atmosfera din sala de examen, dar și cu emoțiile, astfel încât să fie cât mai bine pregătiți pentru cele trei probe din vară. 

Calendar simulări BAC 2022. Când sunt programate probele? 

În acest an, simularea examenului de Bacalaureat 2022 are loc la finalul lunii martie, astfel că probele vor fi susținute după următorul calendar: 

  • 28 martie 2022: Proba E) a)- probă scrisă- Limba şi literatura română
  • 29 martie 2022: Proba E) c)- probă scrisă- proba obligatorie a profilului
  • 30 martie 2022: Proba E) d)- probă scrisă- proba la alegere a profilului şi specializării
  • 31 martie 2022: Proba E) b)- probă scrisă- Limba şi literatura maternă
  • 14 aprilie 2022: Afișarea rezultatelor

Programa de BAC 2022 pentru proba la matematică. Ce au elevii de pregătit? 

Ministerul Educației a publicat programa examenului de Bacalaureat 2022 pentru proba la matematică, astfel încât elevii să știe exact ce materie au de pregătit pentru examenul care se va desfășura în două sesiuni, cea de vară și cea de toamnă. 

Ministerul Educației a decis ca programa să rămână neschimbată comparativ cu anul 2021.

Bacalaureat 2022. Modele de subiecte la matematică pentru BAC 2022. Cum se pot pregăti elevii de clasa a XII-a pentru proba obligatorie a profilului

 

Sursa: edu.ro

ziarulunirea.ro

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies