Subiecte simulare BAC 2021, proba de Informatică. Barem de corectare conform edu.ro. Cum se rezolvau exercițiile și problemele

,
Simulare Bac Informatică
Simularea examenului de Bacalaureat la Informatică

Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a continuă astăzi simularea examenului de Bacalaureat 2021 cu proba la alegere în funcție de profilul urmat de fiecare elev în parte. Iată ce subiecte au primit elevii la Informatică și cum arată baremul.


In articol:

Simularea examenului de Bacalaureat 2021 continuă astăzi cu proba la alegere, în funcție de specializarea pe care fiecare elev a urmat-o.

Astfel, elevii de clasa a XII-a și a XIII-a  au posibilitatea de a alege proba la care vor susține simularea examenului de Bacalaureat 2021. Cât de grele au fost subiectele la Informatică și care era rezolvarea corectă a exercițiilor și problemelor?

Simulare BAC 2021, proba la Informatică. Subiecte și barem de corectare

Ultima probă a simulării examenului de Bacalaureat 2021 este proba la alegere, în funcție de profilul și specializarea pe care elevii au urmat-o.

Astfel, elevii de clasa a XII-a și a XIII-a vor susține astăzi ultima probă a simulării examenului de BAC, în funcție de profilul studiat în cei 4 ani de liceu. Aceștea vor avea posibilitatea să susțină examenul la una dintre materiile: geografie, fizică, informatică, chimie, biologie, anatomie, economie, filosofie, logică, psihologie. Fiecare elev are dreptul de a alege materia la care va susține examenul, în funcție de domeniul pe care îl stăpânește cel mai bine sau de domeniul pe care dorește să-l aprofundeze.

La fel cum se întâmplă și în momentul desfășurării examenului de Bacalaureat 2021, subiectele, dar și baremele de corectare vor fi făcute publice pe site-ul Ministerului Educației, după terminarea examenului. Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a vor putea consulta baremul făcut public pe edu.ro pentru a vedea rezolvarea corectă a subiectelor, dar și cum vor fi notați pentru fiecare cerință în parte.

Subiecte simulare examen Informatică

Simulare Bacalaureat 2021 la Informatica
Subiecte simulare BAC informatica partea 1

Simulare Bacalaureat 2021 Informatica
Subiecte simulare BAC informatica partea 2

 

Barem de corectare Informatică

Barem corectare simulare informatica
Barem corectare Informatica 1

Barem corectare informatica
Barem corectare Informatica 1

Simulare BAC 2021, proba la Informatică. Ce trebuie să știe toți elevii?

Pentru probla la alegere, elevii de clasa a XII-a și a XIII-a vor avea la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea subiectelor din momentul în care ultimul elev din sală a primit foaia cu cerințele de examen.

Ultima probă a simulării examenului de Bacalaureat 2021 începe la ora 9:00, însă accesul elevilor în sala de examen se face până la ora 8:30.

Autoritățile au adus la cunoștință că au fost luate toate măsurile de prevenție, astfel sănătatea elevilor să nu fie pusă în pericol în timpul desfășurării simulării examenului de Bacalaureat 2021. Elevii vor sta câte unul în bancă, nu vor fi amestecați cu elevi din alte clase, pentru a reduce riscul de răspândire a virusului.

Proba la alegere
Ultima probă a simulării examenului de Bac

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021, proba la Fizică. Barem de corectare conform edu.ro. Cum se rezolvau exercițiile și problemele?

Calendar Simulare Bacalaureat 2021

Simularea examenului de Bacalaureat a început pe 22 martie 2021, cu proba la limba și literatura română, urmată marți de probele la Matematică și Istorie. Astăzi este programată proba la alegere în funcție de profilul și specializarea urmată de fiecare elev în parte. Iată calendarul de pe care s-au desfășurat probele:

 

  • 22 martie 2021: proba la limba şi literatura română
  • 23 martie 2021: proba obligatorie a profilului: matematică sau istorie
  • 24 martie 2021: proba la alegere a profilului şi specializării
  • 25 martie 2021: proba la limba şi literatura maternă

 

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021, proba de Economie. Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele

 

Citește-ne pe
Citește și:

Subiecte simulare BAC 2021, proba la Fizică. Barem de corectare conform edu.ro. Cum se rezolvau exercițiile și problemele?

Scandalul de la Foişor face şi alte victime: Mai puţine transplanturi osoase după transformarea spitalului în suport COVID/ INTERVIU

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Subiecte simulare BAC 2021, proba de Economie. Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele

Subiecte simulare BAC 2021, proba la Chimie. Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies