Subiecte Edu.ro simulare BAC 2023: Edu.ro a publicat subiectele la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie și Sociologie. Iată variantele de examen

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 29 mar 2023, 15:55

Subiecte EDU.RO Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie și Sociologie

Sursa: Shutterstock

Simulare BAC 2023. Subiecte EDU.RO Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie și Sociologie.

Simulare BAC 2023 continuă

miercuri cu proba scrisă la alegere a profilului și specializării, acolo unde elevii claselor a XII-a de la uman vor primi spre rezolvare subiecte simulare BAC 2023 la Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie sau Sociologie, în vreme ce elevii de la real vor avea de rezolvat subiecte la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică la simularea Bacalaureatului 2023. 

Citește și: Subiecte simulare BAC 2023 Informatică: Barem de corectare Edu.ro

Simulare BAC 2023 – subiecte proba la alegere a profilului și specializării

Simularea examenului de Bacalaureat 2023 continuă miercuri, 29 martie, cu proba scrisă la alegere a profilului și specializării, iar absolvenții profilului uman vor avea de rezolvat, la alegere, subiecte la Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie simulare BAC 2023. 

Elevii de la profilul real, tehnic sau militar au avut de ales între Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică. 

Atât subiecte simulare BAC 2023 la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie și Sociologie cât și Barem Edu.ro și grila de corectare și notare a lucrărilor vor fi disponibile pe site-ul kanald.ro de îndată ce Ministerul Educației le va face publice. 

Subiectele la simularea examenului de Bacalaureat 2023 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), instituția din subordinea Ministerului Educației care creează subiectele pentru toate examenele naționale.

Subiecte Fizică Simulare BAC 2023 EDU.RO  

 

 

Subiecte Chimie Simulare BAC 2023 EDU.RO  

 

 

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

 

Subiecte Biologie Simulare BAC 2023 EDU.RO 

 

 

Subiecte Informatică Simulare BAC 2023 EDU.RO 

 

 

Subiecte Geografie Simulare BAC 2023 EDU.RO 

 

 

Subiecte Filosofie Simulare BAC 2023 EDU.RO 

 

 

Subiecte Logică Simulare BAC 2023 EDU.RO  

 

 

Subiecte Economie Simulare BAC 2023 EDU.RO 

 

 

Subiecte Psihologie Simulare BAC 2023 EDU.RO 

 

 

Subiecte Sociologie Simulare BAC 2023 EDU.RO 

 

 

Rezultate Simulare BACALAUREAT 2023 

Rezultate simulare Bacalaureat 2023 vor fi comunicate pe data de 6 aprilie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educație și vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare. 

Notele obținute de elevi la simularea de BAC 2023 nu se contestă și nu se trec în catalog. Pe cale de excepție, acestea pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinții acestora. 

Calendar simulare BACALAUREAT 2023 

27 martie 2023: Probă scrisă – Limba şi literatura română

28 martie 2023: Probă scrisă – proba obligatorie a profilului

29 martie 2023: Probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării 

30 martie 2023: Probă scrisă – Limba şi literatura maternă

6 aprilie 2023: Comunicarea rezultatelor 

Subiecte simulare BAC 2023 Matematică: Exercițiul care a dat mari bătăi de cap elevilor de clasa a 12-a Barem corectare EDU.RO

Sursă:  edu.ro