BAREM ECONOMIE BAC 2022 toamnă. A fost publicat baremul la Economie, profil uman. Cum se corectează subiectele și ce punctaj au

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 18 aug 2022, 15:28

Subiecte Economie BAC 2022, sesiunea de toamnă

Sursa: Shutterstock

Subiecte Economie BAC 2022, sesiunea de toamnă. Proba de economie a examenului de Bacalaureat 2022 este proba la alegere a profilului. Iată subiectele.

După proba de limba și literatura română, care a avut loc marți, 16 august 2022 și cea obligatorie a profilului (matematică sau istorie), ambele scrise, astăzi are loc proba de economie, tot scrisă.

Proba de economie a putut fi aleasă de către candidații la BAC 2022 dintre mai multe discipline. Astăzi are loc proba la alegere a profilului și specializării- proba E.d)- proba scrisă. În funcție de profilul liceului absolvit de fiecare candidat, acesta poate susține proba la una dintre următoarele discipline: Fizică, Chimie, Biologie, Informatică (pentru candidații care au absolvit licee cu profil tehnic) sau Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie, Filosofie (pentru cei care au absolvit licee cu profil umanist, teologic, sportiv, militar etc.).

Citeste si: Edu.ro Subiecte BAC 2022 Geografie pentru sesiunea de toamnă- august/ septembrie. Examenul a început la ora 9.00

SUBIECTE BAC 2022 Economie, sesiunea de toamnă. SUBIECTELE la Economie

SUBIECTE BAC 2022 economie, sesiunea de toamnă. Candidații care au absolvit licee cu profil umanist, teologic, sportiv, militar, pedagogic sau artistic au avut de ales între Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie și Filosofie.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Ce elevi vor da de două ori admitere la liceu. Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul în urmă cu scurt timp

Subiectele vor fi afișate pe site-ul Ministerului Educației,  edu.ro  și imediat și pe  kanald.ro. După ora 15:00 va fi afișat și baremul de corectare, iar candidații la proba de economie de la BAC 2022 vor ști cât de bine au rezolvat subiectele și la ce notă se pot aștepta.

Baremul este oficial, EDU.RO, este publicat la ora 15:00 și atunci va apărea și pe site-ul nostru.

Cea de a treia probă a examenului de Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă, începe la ora 9:00, după ce plicul sigilat ce conține subiectele va fi deschis, iar subiectele le vor fi împărțite candidaților. Candidații trebuie să se afle în sală la maxim ora 08:30, cei care nu vor respecta această regulă neputând susține proba și fiind, prin urmare, declarați RESPINȘI la această probă. Candidații vor avea la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele din momentul în care acestea le-au fost împărțite.

Vacanță februarie 2023 pe județe: Cât timp vor sta elevii acasă și în ce perioadă? Primele școli care intră în așa-numita vacanță mobilă

Barem BAC 2022 Economie, sesiunea de toamnă

Calendar Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă 

 • 16 august 2022 Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă
 • 17 august 2022 Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
 • 18 august 2022 Proba la alegere a profilului și specializării —– proba E.d) — proba scrisă
 • 19 august 2022 Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scrisă
 • 22 – 23 august 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A

Citeste si: Se fac schimbări importante pentru elevi în anul școlar 2023-2024! Elevii claselor a VIII-a nu mai sunt obligați să dea Evaluarea Națională. Bacalaureatul suferă și el schimbări

 • 24 august 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
 • 25 august 2022 Evaluarea competențelor digitale — proba D
 • 26 și 29 august 2022 Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C
 • 31 august 2022: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00)
 • 1 – 2 septembrie 2022: Rezolvarea contestațiilor
 • 3 septembrie 2022: Afișarea rezultatelor finale

 

Surse: edu.ro

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies