Studenta la Medicina care ajunsese sa cantareasca 34 de kilograme a fost OPERATA cu SUCCES!

A fost nevoie de o operatie pentru ca medicii sa-i poata pune un diagnostic Licai, studenta la Medicina care a ajuns sa cantareasca doar 34 de kilograme!

Specialistii de la Institutul Fundeni spun ca fata are mari sanse sa se vindece. Asa arata Lica in urma cu numai patru luni, pana cand misterioasa boala avea sa o loveasca. Tanara, studenta la Medicina e de nerecunoscut- are doar 34 de kilograme si e prizoniera pe patul de spital.

Nu voia decat sa afle de ce sufera- acesta a fost gandul cu care, tanara de 24 de ani a intrat, astazi, in sala de operatie. Dupa luni de suferinta si durere, in care niciun medic nu a stiut sa ii spune de ce sufera, acum, in ceasul al doisprezecelea spera ca tot cosmarul sa ia sfarsit.

Au fost doua ore lungi pentru mama si prietenii Licai. Au asteptat cu sufletul la gura o veste cat de mica din partea medicilor. Pentru familia si prietenii tinerei, fiecare secunda si fiecare minut pareau o vesnicie.La finalul interventiei chirurgicale chirurgii de la Institul Fundeni au reusit sa confirme si primul diagnostic pe care il avansau inca de ieri.

##VIDEO131823##

De aproape patru luni, mama fetei nu isi mai gaseste linistea. Nu i se mai usuca lacrimile pe obraji, se roaga zi si noapte ca fiica ei sa redevina un om sanatos. Medicii spun ca operatia s-a incheiat cu bine, iar Lica va mai ramane cateva zile in sectia de Terapie Intensiva. Totusi, pentru tanara studenta, greul nu a trecut. Chirurgii de la Fundeni nu exclud posibilitatea ca fata sa sufere insa de o boala rara.

In cazul in care verdictul medicilor va fi acela al unei boli rare, Lica ar avea nevoie de investigatii suplimentare intr-o clinica din strainatate. Acesta este principalul motiv pentru care prietenii si colegii de facultate au demarat o ampla campanie de ajutorare.

Cei care vor sa o ajute pe Lica pot dona orice suma in contul deschis la Raiffeisen Bank: Dediu Vasilica RO41 RZBR 0000 0600 1493 8722.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate