STRIGATOR LA CER! Un pensionar a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a vazut factura la intretinere VIDEO

,

Plata intretinerii te poate baga in mormant! O familie a simit cum pica cerul pe ei cand au citit tabelul cu factura de intretinere!

Suma, cat pentru trei ierni geroase, l-a amutit insa la propriu pe sotul ei, veteran de razboi. Si asa paralizat si bolnav ca vai de el, sarmanul batran a facut un soc in momentul in care sotia i-a spus ca au de platit, numai pentru incalzire, 2.542 de lei. Omul a avut nevoie de ingrijirile medicilor.

Cu lacrimi in ochi, femeia cauta cu disperare ajutor. La ce sa mai renunte? De unde sa scoata atat amar de bani? Amandoi sotii sunt pensionari si nici in cinci vieti nu si-ar putea permite sa plateasca asa sume exorbitante. In vremurile de acum, oamenii au ajuns sa taie de la mancare si sa se culce flamanzi, doar ca sa aiba bani de medicamente.

Familia Ceausu e singura dintr-un bloc de patru etaje care mai e bransata la sistemul centralizat de incalzire. Satui sa plateasca peste masura la intretinere, vecinii lor s-au debransat in masa. In vreme ce ei au de platit cel mult 152 de lei, la intretinere, greul a picat pe umerii celor care au ramas la CET. Cei doi soti nu sunt singurii care trec prin cel mai negru cosmar. Alte doua familii, din blocurile vecine, au patit acelasi lucru.

Presedintele asociatiei sustine ca nu-i mai ramane decat sa se duca, din nou, sa bata la usile lor ca sa-i convinga sa se debranseze. Altfel, facturile mari vor continua sa curga. Cum s-a ajuns la facturi atat de aberante? E simplu: cele trei familii platesc, pe langa caldura efectiva, pierderile de pe coloana. In Arad, gigacaloria costa 290 de lei, insa aproape 50 % dintre aradeni au ales sa se debranseze de la sistemul centralizat. Cu alte cuvinte, cei care nu se debranseaza, suporta pierderile din buzunarul propriu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 22 ianuarie. Vremea continuă să se încălzească! Temperaturi de primăvară

Ministrul Energiei este 'ușor nemulțumit' de noul ordin al ANRE: Vom vedea după ce vin facturile

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 20 ianuarie. Vremea se încălzește!

Arafat anunță că se pot vaccina în etapa a doua și persoanele care nu se încadrează în criterii! Care este singura cerință

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies