Strabunica lui Georgica, batrana care si-a salvat nepotul de gerul din grajd, a fost dusa la Spitalul Judetean Constanta

Cei de la Protectia Copilului au venit in inspectie in locul in care copilul si batrana traiau printre porci. De cum au vazut-o pe biata femeie, inspectorii au sunat la ambulanta.

Cu incaltarile nepotului in maini si tremurand din toate incheieturile. Asa au gasit-o cei de la Protectia Copilului pe strabunica lui Georgica, in camaruta din grajdul cu porci.

Sarmana femeie a cazut la pat in urma cu 3 saptamani, cand s-a mutat cu Georgica in grajdul unor vecini. Gerul naprasnic i-ar fi venit de hac, dupa ce si-a strans nepotul la piept, ca sa-l incalzeasca.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

Strabunica ar fi fugit din casa in care locuiau cu chirie, de teama unui nepot mai mare, care ar fi batut-o ori de cate ori femeia refuza sa-i dea pensia ei. Vecinii spun ca i-au gasit in grajd pe Georgica, pe bunica si pe strabunica, in urma cu 3 saptamani. Tot atunci, mama micutului ar fi fugit in lume.

Inspectorii de la Protectia copilului au chemat o ambulanta care s-o duca pe batrana la Spitalul Judetean Constanta, pentru investigatii. Cand se va reface, femeia il va vedea acolo si pe Georgica, nepotul ei care acum este in grija medicilor de pe sectia de pediatrie

Intre timp, am intrebat autoritatile, respectiv primarul comunei Dumbraveni, ce planuri are pentru batrana care este de ani buni in evidenta sociala a primariei.

O solutie ar avea, insa, asistentii sociali. In functie de diagnosticul medicilor, vor incerca sa o incadreze pe strabunica intr-un grad de handicap, ca sa o poata interna intr-un centru de ingrijire speciala.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies