Ştirile Kanal D de la 12:00, lider de audienţă la nivelul întregii țări și la orașe

Author: Madalina Maftei

Ştirile Kanal D de la ora 12:00 s-au aflat ieri în topul preferințelor telespectatorilor

Ştirile Kanal D de la ora 12:00 s-au aflat ieri în topul preferinţelor telespectatorilor, staţia TV plasându-se pe primul loc în rândul publicului din întreaga țară dar și de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ştirile Kanal D s-au aflat ieri în topul preferinţelor telespectatorilor 

Astfel, grupajul informativ prezentat de Ilinca Obadescu luni, de la 12:00, a pozitionat Kanal D pe locul I în topul televiziunilor din România, stația TV înregistrând 2,4% puncte de rating şi 14.4% cotă de piaţă, la nivelul întregii țări (Target National), și 2.1% puncte de rating și 13.6% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe (target All Urban).

Citește și: Tineri și milionari! Povestea uluitoare a celui mai tânăr milionar din România, care la nici 40 de ani și-a construit un imperiu la marginea Brașovului! „Am mâncat o perioadă lungă pâine cu ulei”

Calendar Ortodox 29 ianuarie 2023: Ce sărbătorește Biserica Ortodoxă duminică? Rugăciune de mare ajutor la vreme de necazuri și supărări

O medie de 424.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri, în intervalul 12:00 – 13:00, Știrile Kanal D, în fiecare minut al difuzării, conform Kantar Media Romania.

Citește și: Kanal D, lider de piață la oraşe, sâmbătă, cu serialul “Infidelul”

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies