Stirile Kanal D au fost PREMIATE pentru implicare in viata comunitatii! Va multumim!

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

V-am multumit de multe ori pentru fidelitatea pe care ne-o aratati zi de zi. Astazi, avem un motiv in plus de recunostinta: datorita voturilor dumneavoastra, telespectatorii Kanal D, postul nostru de televiziune a obtinut distinctii la gala premiilor Radar de Media.

Laureatii sunt Teo si Adelina Pestritu si, cu voia dumneavoastra, echipa Stirilor Kanal D. Noua, tuturor celor din familia Kanal D, ne pasa! Suntem mereu alaturi de dumneavoastra si va dovedim nu doar prin felul nostru de a fi, zi de zi, ci, in special, prin campaniile marca Stirile Kanal D. Am obtinut premiul special pentru implicare in viata comunitatii, la gala Radar de Media si va multumim!

"Vreau sa va spun ca acest premiu nu-mi apartine, apartine echipei Stirilor Kanal D, apartine telespectatorilor nostri, care sunt membri ai familiei Kanal D, pentru ca- fara ca ei sa

ne solicite, sa ne ceara sprijinul- noi n-am fi demarat aceste campanii. Va multumesc inca o data!" (Christian Sabbagh). Incercam sa punem umarul la construirea unei lumi mai bune, sa fim mereu alaturi de dumneavoastra, la bine si la rau.

Tocmai de aceea, nu putem ramane nepasatori atunci cand ne cereti ajutorul. Asa s-a intamplat si in cazul anchetei jurnalistice fara precedent in urma careia am adus acasa, din Libia, zeci de muncitori romani, deveniti sclavi acolo.
Tot la Stirile Kanal D, am reusit sa salvam o tanara, obligata sa se prostitueze in Germania.

Am reusit sa scoatem gunoiul de sub pres, in invatamantul romanesc. Stirile Kanal D nu au fost singurele premiate aseara. Dupa o revenire spectaculoasa in televiziune, indragita Teo a ridicat premiul pentru cel mai bun prezentator de televiziune din Romania: "Va multumesc foarte mult pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, multumesc tuturor celor care ma suporta! Multumesc managementului Kanal D, ca m-a luat! Multumesc celor care m-au votat".


Adelina Pestritu a primit un trofeu important- premiul special pentru cea mai rapida ascensiune in televiziune: "Multumesc celor care, seara de seara, de la 22:15 se alatura emisiunii Wowbiz! Multumesc, Radar de Media! Si, bineinteles, multumesc Kanal D pentru sustinere si incredere. Mutumesc tare mult!".

Este co-prezentatoarea emisiunii de succes Wowbiz, difuzata de luni pana joi de la ora 22:15, dar si a emisiunii saptamanale "D-Parazzi", in fiecare duminica, de la ora 19:45.


Va multumim!
##VIDEO106686##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii