STIREA ZILEI: Mihail Boldea s-a intors in tara! Magistratii i-au confirmat mandatul de arestare VIDEO

STIREA ZILEI: Mihail Boldea s-a intors in tara! Magistratii i-au confirmat mandatul de arestare VIDEO

Ziua a inceput la Inalta curte de casatie si justitie cu judecarea recursului a sase persoane implicate in cazul Boldea.

Acestea sunt acuzate de tranzactii ilegale cu terenuri si imobile. Boldea a plecat din Nairobi ieri seara, la ora 22 si 30 de minunte, aterizând la Amsterdam in aceasta dimineata. Dupa o escala de trei ore si jumatate, el s-a îmbarcat la bordul unei aeronave de origine poloneza si a aterizat in Romania la ora 13.00.

La 15 minute de la aterizare, deputatul a fost luat de o masina a Politiei si escortat pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde magistratii i-au confirmat mandatul de arestare.

In timp ce deputatul facea cale intoarsa in tara, la Galati fratele cel mic era audiat de procurorii DIICOT. Chiar daca era cunoscut intre prieteni si in familie ca un amator de excursii, de aceasta data, Mihail Boldea nu a spus nimanui ca intentioneaza sa plece la safari in Kenya.

Deputatul s-a predat duminica seara, la Consulatul Romaniei din Nairobi. In aceasta dimineata in jurul ore 6 a fost arestat in Amsterdam si adus de ofiterii Interpol in tara. Mihail Boldea i-a donat fratelui cel mic trei locuinte, iar tatalui i-a virat in cont, chiar inainte de a pleca din tara, 185 000 de euro.

Boldea este acuzat de tentativa la inselaciune cu consecinte deosebit de grave, instigare la fals si uz de fals intr-un dosar in care sunt implicate alte 21 de persoane, printre care si fratele sau Stefan dar si tatal acestuia Gheorghe Boldea. Prejudiciul cauzat ar depasi un milion de euro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate