STIREA ZILEI: Judecatoarea Aspazia Cojocaru vrea sa il dea in judecata pe Ion Predescu VIDEO

STIREA ZILEI: Judecatoarea Aspazia Cojocaru vrea sa il dea in judecata pe Ion Predescu VIDEO

Spiritele erau incinse inca de la sosire.

Aspazia Cojocaru a venit foc si para la sedinta dupa ce colegul Ion Predescu ar fi dezvaluit presei ca votul judecatoarei a fost cel care a decis soarta referendumului!

De altfel judecatoarea Aspazia Cojocaru a declarat inca de ieri unui cotidian central ca vrea sa se simta impacata si ca" nu vrea sa incalce legea si nici sa faca puscarie". Dar nu se astepta ca votul secret din sedinta Curtii sa fie facut public. Asa ca astazi i-ar fi spus judecatorului Ion Predescu ca ar intentiona sa il dea in judecata.

Cam agitate spiritele intre judecatorii Curtii Constitutionale. Pana si presedintele Augustin Zegrean a avut de suferit de pe urma deciziei de ieri!

Nu stim daca stresul sau neatentia l-au facut pe Augustin Zegrean sa se loveasca la cap, cert este ca presedintele Curtii a parut destul de afectat de scandalul iscat intre cei doi judecatori!

Dar de ce a fost mai greu au scapat. Hotararea Curtii a fost transmisa Parlamentului, care trebuie sa se reuneasca in sedinta pentru a lua act de invalidarea referendumului. Odata publicata decizia in Monitorul Oficial presedintele Traian Basescu se poate intoarce la Palatul Cotroceni.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate