STIREA ZILEI: dupa ei, potopul! Litoralul e INGROPAT in gunoaie VIDEO

Marea e ingropata in gunoaie. Privelistea este dezolanta: peturi, pungi, sticle, resturi de mancare, mucuri de tigari si cativa tineri inca prea beti sa-si dea seama unde dorm.

Culmea, un cuplu care sta cu sticla de bere storcita la nas da lectii de bun-simt si arata cu degetul spre ceilalti vamaioti. Altii, probabil dupa atata alcool, au  perceptia inca distrostionata. In rest, Vama este si a fost asa cum o stim cu totii.

 

S-a baut peste masura, iar drept dovada il avem pe tanarul din imagini. E atat de beat incat a confundat cortul cu o toaleta publica sau cu un copac. Mai rau e persoana care statea pe jos a simtit pe propria-i piele cum e sa te ploua ca din senin.

 

Lasam in urma statiunea Vama Veche si-ajungem in Mamaia, si ea salbaticita sub muntii de gunoaie. Mizeria cea mai mare troneaza insa chiar pe o plaja de fite, unde patru zile si patru nopti petrecerile cu Dj i-au tinut treji pe turisti.

 

Asadar, fetele si baietii de bani gata care si-au baut mintile in zonele scumpe ale statiunii Mamaia, au demonstrat inca odata, ca, de 1 mai, educatia nu are loc prin bagaje.

 

E dezolant cum arata nisipul atat de dorit de turisti, cu cateva zile in urma. Desi pare greu de crezut ca cineva s-ar fi incumetat sa iasa la plaja, exista totusi oameni care s-au intins la soare, nepasatori de ce-i inconjoara. 

 

Proprietarii de cluburi au la dispozitie doar cateva zile sa curete zona de gunoaie. De pe 7 mai incepe Programul "Litoralul pentru toti". Speram noi, cu unul mai curat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate