Stiai ca poti sa adormi in doar 60 de secunde? Iata ce trebuie sa faci! Trucul este foarte simplu

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 14 iul 2022, 21:05

Te chinui sa adormi dar nu reusesti, desi ai incercat diverse metode? Un cercetator sustine ca a gasit o modalitate prin care insomniacii pot reusi sa faca acest lucru in doar 60 de secunde.

Trucul nu implica pastile sau vreun echipament special, ci se bazeaza pe reglarea respiratiei dupa tehnica "4-7-8", care actioneaza ca un tranchilizant natural pentru sistemul nervos.

Iata ce trebuie sa faceti: expirati complet aerul din plamani. Inchideti gura si inspirati usor, numarand in minte pana la 4. Dupa acest pas trebuie sa va tineti respiratia in timp ce numarati in gand pana la 7. Acum expirati din nou timp de 8 secunde.Repetati pasii de mai sus de 3 ori. Cercetatorul care a dezvoltat aceasta metoda sustine ca dupa practicarea ei timp de 6 saptamani, de doua ori pe zi, veti putea adormi intr-un singur minut.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies